Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
На Покрову

 Створюючи власними руками Журнал козацьких легенд та байок, учні зробили висновок, що українські козаки мали кодекс честі, вправно володіли зброєю і навіть зналися на містиці, яких «не брала куля». Вони могли брати голими руками розпечені ядра, проходити крізь стіни, зналися на знахарстві, повністю володіли своїм тілом і духом, були загартовані та дуже витривалі.
Дану інформацію юнаки 7 – 9 класів вміло використали під час участі в інтелектуально-розважальній грі «Нумо! Сучасні козачки!», а хлопці 3 – 5 класів підтверджували всю міць і силу, яку отримали від своїх предків-козаків, взявши участь у Козацьких забавах.
Учні 7-х класів розкривали секрети козацького здоров’я, юнаки та дівчата 8 – 9 класів порівнювали козацьку добу і сучасність, а вихованці 10 – 11 класів переглядали та обговорювали фільм про діяльність УПА.

Спогадом славного минулого, зразком демократичного суспільства для сучасних дітей стала Алея козацької слави під гаслом «Слава козацька не вмре, не загине!»

Тож, такі заходи вкотре доводять, що Козацтво і Україна – це нероздільні поняття. Ми всі є нащадками цих захисників Батьківщини.

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *