Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Звіт про Тиждень козацької слави
Звіт про Тиждень козацької слави

З 9 по 14 жовтня в закладі проходив Тиждень козацької слави.

Напередодні свята Дня захисника України учнями та вихователями виготовлено обереги і малюнки з листами. В них діти підтримують наших героїв, просять повернутися живими, здоровими і якнайшвидшого закінчення війни. Все це  передано в пункт відправки на передову волонтерами.

Звіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької слави

 Протягом Тижня козцької слави була відкрита для перегляду галерея героїв Добровеличківщини. Учні могли побачити та ознайомитися з загиблими героями-земляками, які захищали територіальну цілісність нашої України і полягли в боях з ворогом за наше майбутнє без війни. Вічна їм пам'ять і слава!

Звіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької слави
В рамках Тижня 13 жовтня проходила загальношкільна лінійка "На варті незалежності". Учні розповіли присутнім як утворилося свято День захисника України, коли ми почали його відзначати, хто захищає наразі кордони країни, вшанували всіх загиблих на російсько-українській війні, зокрема наголосивши на наших герої-земляків та провели з присутніми невелику вікторину про історію утворення козацтва.

Звіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької славиЗвіт про Тиждень козацької слави

 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *