Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Змагання з баскетболу

 14 березня 2024 року відбувся ІІ (територіальний) етап змагань "Пліч-о-пліч" з баскетболу між командами юнаків та дівчат. Вітаємо  з перемогою (І місце) команду юнаків Добровеличківського ліцею "ІНТЕЛЕКТ" в складі: Яценка Івана, Басистого Владислава, Тупчієнка Станіслава, Щербаня Олександра та  Чухрія Дмитра. З зайнятим ІІІ місцем вітаємо команду дівчат в складі:  Хустей Михайлини, Мараховської Дар'ї, Кузьми Катерини, Михайловської Ольги та Борисенко Софії. Дякуємо Рогульчику Олегу Павловичу за підготовку команд. 

 Нових перемог у майбутньому!


Категорія: Новини
Детальніше

  За підсумками ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів "Нові технології у новій школі" практичний психолог нашого закладу Коваль Катерина Костянтинівна стала лауреатом у номінації "Корекційно-розвиткові програми", здобувши ІІ місце з авторською програмою "Корекція агресивності та злості в підлітковому віці". Вітаємо! Нових звершень у майбутньому!


Категорія: Конкурси для вчителів / Новини
ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

  ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

28 лютого відбувся ІІ (територіальний) етап змагань "Пліч-о-пліч" з волейболу між командами юнаків. У нелегкій боротьбі перемогу здобула команда Добровеличківського ліцею "ІНТЕЛЕКТ" в складі: Гнєдича Богдана, Шевченка Даніїла, Жалейка Івана, Антоненка Володимира, Лисенка Всеволода, Сімоненка Олега, Юсіфлі Ратміра та їх наставника Рогульчика Олега Павловича. Вітаємо команду наших юнаків та Олега Павловича з перемогою!

 Нових звершень у майбутньому!




Категорія: Новини
Детальніше
Про участь у обласному етапі конкурсу-захисту МАНУМ.

17 лютого 2024 року підведено підсумки обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді, що проходив з 8 по 16 лютого 2024 року.  Призерами конкурсу стали 7 учнів  нашого  закладу, які  здобули 2 других та 5 третіх призових місць.

 


Категорія: ШНТУ "Астра" / Новини
Детальніше
Перемога на змаганнях з волейболу
  13 лютого 2024 року на базі КЗ Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» відбулися спортивні змагання селищної Гімназіади з волейболу серед школярів (юнаки).
В змаганнях взяли участь збірні  команди 5 навчальних закладів:
КЗ Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ»; Добровеличківського ліцею «Гармонія»; Добровеличківського ліцею «Лідер»; Липнязького ліцею імені Юрія ОБЖЕЛЯНА та Гнатівського ліцею «Мрія».
За результатами особистих зустрічей команд головним суддею змагань визначено наступних переможців:
I місце – ліцей «ІНТЕЛЕКТ»;
II місце – ліцей «Лідер»;
III місце – ліцей «Мрія».
Серед кращих гравців команд став і учень нашого закладу Павленко Станіслав.
Вітаємо з перемогою! Нових звершень у майбутньому!

Категорія: Новини
Детальніше
Інженерний тиждень-2024

 В рамках інженерного тижня учні Добровеличківського ліцею «Інтелект» із вчителем фізики Галіченко Т.В. майстрували, фантазували, досліджували, конструювали. Виготовили механічні іграшки, LED світильник, механічний телефон, добували вогонь з батарейки.


Категорія: Новини
Детальніше
Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій

  Згідно Наказу Міністерства освіти та науки «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад у 2023 – 2024 навчальному році», на базі Українського фізики-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, було проведено Всеукраїнську учнівську Інтернет-олімпіаду з інформаційних технологій.
Змагання передбачали два тури заочного етапу та фінальний (очний) етап. Вихованці комунального закладу Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» Будко Ілля (8 клас) та Глова Ілля (10 клас) вдало подолали заочні змагання та отримали запрошення разом з вчителем інформатики Калашником Ю.О. представляти Кіровоградську область на фінальному етапі.


Категорія: Робота з обдарованими / Новини
Детальніше
STEAM-декада "ЗИМА"
  • 1-02-2024, 12:46
  • 34
  • 0

З 15 по 26 січня в навчальному закладі проходила STEAM-декада "ЗИМА". 


Категорія: Новини
Детальніше
Змагання з футзалу

 30 січня 2024 року в рамках шкільної гімназіади відбулися змагання з футзалу. У змаганнях взяли участь 4 команди. Команда юнаків Добровеличківського ліцею"ІНТЕЛЕКТ" виборола ІІ місце. Вітаємо з перемогою! Нових звершень!


Категорія: ПРО ЗАКЛАД / Новини
Детальніше

 ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Наймасштабніший спортивний проєкт "Пліч-о-пліч. Разом переможемо", який реалізовується за ініціативою Президента, в нашій школі СТАРТУВАВ і впевнено рухається в заданому напрямку.
Учні Добровеличківського ліцею "Інтелект" активно долучилися до змагального процесу.
29 січня відбувся шкільний етап змаганя "Плі-о-пліч" з футзалу між командами 5- 6 класів ( 5 команд).У нелегкій боротьбі перемогу здобула команда 6-А класу.

Вітаємо юних спортсменів.
ПЕРЕМОЖЕМО разом коли "пліч-о-пліч"!!!


Категорія: Новини