Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Участь у Літній школі програмування і математики
Участь у Літній школі програмування і математики

 Учениця тепер уже 9 класу Степаненко Юлія взяла участь участь у Літній школі з програмування та математики для учнів 7-11 класів, що проходила з 10 по 20 липня 2016 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (м. Київ).

   У її роботі взяло участь більше 100 учнів 5-11 класів майже з усіх регіонів України. В залежності від початкової підготовки учасникам школи було запропоновано ознайомитися або поглибити свої знання з алгоритмізації та програмування на прикладі мов програмування Python та Pascal. Учні розв’язували задачі Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики. Заняття з учнями проводили провідні фахівці по підготовці учнів до олімпіад з програмування різних рівнів вищих навчальних закладів м.Києва та студенти, які в шкільні роки брали участь у Всеукраїнських олімпіадах з інформатики.

  Формат Літньої школи дозволив краще засвоїти достатньо складний матеріал завдяки вільній, невимушеній, особливій атмосфері між учнями та викладачами під час навчального процесу, а також завдяки поєднанню навчальних занять з відпочинком на природі, екскурсіями містом, олімпіадами та конкурсами.

  Юля нагороджена Подякою за активну участь у конкурсі «Єднаймося заради майбутнього планети Земля» та Дипломом І ступеня за результатами олімпіади з програмування серед 9 - 10 класів і отримала приз  - окуляри віртуальної реальності Vertual Reality Set Modecom.

   Участь вихованки у Літній школі з програмування та математики стала можлива завдяки фінансовій підтримці керівника ТОВ «Агрофірма "Світанок» Воробйова В.М.,  депутатів обласної та районної рад від ВО «Батьківщина» Циза В.А., Мізецької А.С., Бабчук О.М., Кезик Н.М. та за сприяння  першого заступника голови Добровеличківської райдержадміністрації Болілого В. А. і заступника голови Добровеличківської районної ради Огреби А.П.

Участь у Літній школі програмування і математики 

Участь у Літній школі програмування і математики Участь у Літній школі програмування і математики 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *