Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Останній дзвоник - 2016

27 травня 2016 року у школі відбулася урочиста лінійка з нагоди свята Останнього дзвоника та закінчення навчального року.

 Привітати учнів та педагогів завітали голова Добровеличківської райдержадміністрації Смаглюк В.В., голова Добровеличківської районної ради Корнієнко Л.Б. та методист районного відділу освіти, молоді та спорту Личко В.М.

   Гості привітали випускників, побажали їм здійснення мрій і сподівань, учням, які продовжуватимуть навчання у школі - гарного літнього відпочинку, педагогам – вдячності від дітей та достойної винагороди за їх сумлінну й кропітку працю, а батькам – упевненості в щасливій долі своїх нащадків.

  Підсумовуючи навчальний рік, директор школи-інтернату Ковальська К.Б. вручила 102 вихованцям закладу сертифікати про результати участі у міжнародних та всеукраїнських інтерактивних конкурсах, а педагогам - подяки за підготовку призерів районних олімпіад, конкурсів, змагань.

ФОТОЗВІТ

  Після свята відбулися загальношкільні та класні батьківські збори, на яких батьків було ознайомлено з навчальними досягненнями учнів за семестр та рік, планами роботи табору "Дивограй" та акцентовано увагу на відповідальності батьків за життя та здоров'я дітей під час канікул.

Останній дзвоник - 2016
Останній дзвоник - 2016
Останній дзвоник - 2016



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *