Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Звітний концерт - 2016

  Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви. День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її.

  Саме цій темі  був присвячений звітний концерт Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Подаруй тепло свого серця», що відбувся 5 травня 2016 року в районному будинку культури.

   Під час яскравого дійства були підведені підсумки 2015-2016 навчального року та відзначені учні, педагоги та працівники школи. А саме: Коваленко Надія Миколаївна, вчитель математики, визначена за опитуванням учнів «Кращим учителем школи 2016 року», Іщенко Юрій В’ячеславович  - переможець у номінації «Кращий вихователь року», Остапенко Володимир Олександрович – нічний вихователь, переможець у номінації «Кращий працівник року», Степаненко Юлія – учениця 8 класу, переможець у номінації «Кращий учень школи», Виштикайло Ірина Василівна – «Кращий класний керівник року».

За результатами участі в районних та обласних конкурсах, олімпіадах, змаганнях грамотами та дипломами за зайняті призові місця нагороджені вихованці закладу: Мазур Уляна та Буцик Антоніна (3 клас), Ганський Олег (4 клас), Білий Данило (7 клас), Степаненко Юлія та Швець Аніта (8 клас), Карпенко Карина (9 клас), Сарданова Лідія (10 клас), Білий Костянтин, Блохін Геннадій, Лопатенко Карина, Семенюк Дар’я, Кусенко Антон (11 клас).

На концерті були оголошені підсумки щорічного шкільного фестивалю проектів «Все починається з малого». Дипломами переможців нагороджені: колектив 1 класу з проектом «Стежками казок» (керівник Щербова Н.М.), колектив 2 групи з проектом «Умілі річки» (керівник Мамедова Е.Х.), учнівський колектив 6 класу з краєзнавчим проектом «Добровеличківка туристична» (керівник Устюжаніна О.В.), колектив 7 класу з дослідницьким проектом «Чи потрібна нам хімія?» (керівник Трощинська О.П.), колектив 9 класу з соціальним проектом «Вектор доброти» (керівник Коваленко Н.М.), колектив 5 групи з проектом «Вишивка бісером» (керівник Бабчук В.П.) та колектив 7 групи з проектом «Торцювання» (керівник Продан Н.М.)

Переможцями у номінації «Кращий клас початкової школи» оголошений 2 клас (вчитель Гордієнко О.О., вихователь Мамедова Е.Х.), у номінації «Кращий клас  основної школи» - 5 клас (класний керівник Чорноусько Н.М., вихователь Бабчук В.П.), у номінації «Кращий клас старшої школи» - 11 клас (класний керівник Галіченко Т.В., вихователь Швець В.О.).

Подяками за підготовку переможців обласних конкурсів та олімпіад нагороджені вчителі школи Трощинська О.П., Устюжаніна О.В., Калашник Ю.О., Пасхал Г.П. Грамотами за найкращу класну кімнату відзначені Іщенко Ю.В., Грон І.А. та Васюра А.О., а колектив шкільної бухгалтерії отримав грамоту за перемогу у конкурсі на краще робоче місце.

 У вітальному слові  голова  Добровеличківської райдержадміністрації Смагляк В.В. та голова Добровеличківської районної ради Корнієнко Л.Б. відзначили роботу колективу школи-інтернату під керівництвом директора Ковальської К.Б. і побажали подальших успіхів заради майбутнього.



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *