Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Участь у сесії обласного парламенту дітей
Участь у сесії обласного парламенту дітей

  24-25 березня відбулася ІV сесія XI скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей. Серед  депутатів району були представники нашої школи.

  Програма сесії включала в себе пленарне засідання, лекційно-семінарські заняття та робота  в комісіях. В перший день після комунікативного тренінгу учні відчули себе справжніми депутатами - людьми, які сидять у сесійній залі облдержадміністрації і голосують мандатами, вирішуючи ту чи іншу проблему. Після закінчення сесії вони розійшлися по заняттях  навчальної програми обласної Школи лідерів: дитяче та молодіжне самоврядування, менеджмент, розвиток особистості, маркетинг та основи проектної діяльності. На завершення плідного дня відбулася культурно-розважальна програма «Лідерська вечірка».

  Наступного дня робота сесії розпочалася з планування діяльності комісій на наступний міжсесійний період. Потім відбулося відкриття волонтерського центру, де перед депутатами виступили волонтери Корпусу Миру з Америки, закликаючи всіх бути волонтерами,  допомагати і людям, і рослинам, і тваринам, і собі. Після цього відбулося засідання, де діти з районних парламентів звітували про свою роботу. Ми також розповіли про свій шкільний парламент та здобутки, які маємо. Координатор обласного парламенту Хлєбнікова  Катерина Вікторівна відмітила змістовність звіту та ораторське мистецтво Жалдака Олександра, що його представляв.      

  Після поїздки у вихованців залишились приємні враження, позитивні емоції, нові друзі та плани щодо подальшої діяльності шкільного парламенту.

Участь у сесії обласного парламенту дітей Участь у сесії обласного парламенту дітей

 



Категорія: Новини / УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *