Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Чергове засідання учнівського прламенту
Чергове засідання учнівського прламенту

   25 лютого відбулося чергове засідання учнівського парламенту шкільної країни «Дивограй». На порядку денному було три питання: звіт комісій про роботу за лютий місяць, плани на березень та різне.

  Комісії прозвітували про пророблену роботу та озвучили плани на майбутнє. Так, комісія спорту і здорового способу життя запланувала організувати змагання з шахів і шашок та «Веселі старти» з початковими класами; дозвілля і культури - поставили собі за мету проведення вечорів відпочинку, інтелектуальну гру з 8-9 класами та допомогу у підготовці до свята 8 березня; суспільнокорисних справ та підкомісією по роботі з початковими класами заплановано проведення ігор, конкурсів на свіжому повітрі, конкурс малюнка до свята мами та проведення акцій «У нашому двірку як у вінку», «Живи, книго!»; комісії прав захисту дітей та навчання і творчості - запланували проведення різних вікторин та інтелектуальних конкурсів, акцію «Подаруй крихітку щастя вчителю» та конкурс на кращий санітарний стан груп та об’єктів, а комісія преси та інформації - випускати різні стіннівки і шкільну газету «Дивосвіт». 

   По третьому питанню обговорювали різні питання, одне з яких було обговорення фотосесії членів парламенту. На засіданні вирішили покласти відповідальність за фотосесію на Бондарєва В.



Категорія: Новини / УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *