Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Конкурс «Бібліотечне дерево» в рамках проекту «Читацький сад» розпочато
Конкурс «Бібліотечне дерево» в рамках проекту «Читацький сад» розпочато

   Уже доброю традицією для учнів тепер вже 3 класу стали походи у вересні до районної дитячої  бібліотеки. В першому класі це була  екскурсія-ознайомлення з бібліотекою. В другому класі ми підвели підсумки конкурсу  «Найактивніший читач літа». І ось тепер третьокласники завітали з метою оголосити новий конкурс.

   З першого класу діти розпочали роботу над проектом «Читацький сад». За два роки було посаджено 4 дерева: «Яблунька оповідань», «Тарасова грушка», «Повчальне дерево», «Каштан-сенкан». Продовжуючи роботу над проектом учні візьмуть участь у  конкурсі «Бібліотечне дерево» .

  Завітавши до бібліотеки, діти ознайомилися з умовами конкурсу, які розповіла класний керівник Грон І.А. Конкурс буде проходити з вересня по травень.  Кожного місяця на «Бібліотечному дереві» буде з’являтися листочок у вигляді книжечки, на якому буде зазначено число, яке відповідатиме числу прочитаних книжечок за місяць. Таких листочків буде всього 9. А ось хто скільки книг прочитає і переможе в цьому конкурсі ми дізнаємося аж у травні. Помічником у цій справі стане наша улюблена бібліотекарка  Смоктій  Ольга Миколаївна. Саме вона буде допомагати підбирати книги, які відповідатимуть віку дітей, а також перевірятиме зміст прочитаного. Відповідальною за постачання інформації про прочитані книги діти вибрали Іщенко Ганну, найактивнішу читачку класу. Вона буде робити це в кінці кожного місяця.

   Ольга Миколаївна ще раз розповіла дітям про правила поведінки в бібліотеці та правила поводження з книгами. Розповіла про нові книги, які нещодавно з’явилися в бібліотеці, а також про різноманітні цікаві періодичні видання для дітей: «Стежка», «Яблунька», «Барвінок» та інші. На завершення зустрічі, коли бібліотекар запитала,чи знають діти вірші про Україну, учні  хором розказали вірш Ліни Костенко «Усе моє, все зветься Україна», напередодні вивчений на уроці. На згадку сфотографувались.

Конкурс «Бібліотечне дерево»  в рамках проекту «Читацький сад»  розпочато

 

Конкурс «Бібліотечне дерево»  в рамках проекту «Читацький сад»  розпочато

 

Конкурс «Бібліотечне дерево»  в рамках проекту «Читацький сад»  розпочато

 



Категорія: Новини / Конкурси для дітей
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *