Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Підсумки тижня англійської мови
  • 10-12-2018, 08:16
  • 999
  • 0

Підсумки тижня англійської мови

З 3 по 7 грудня  2018 року у початковій школі комунального закладу «Добровеличківського НВО» проходив тиждень англійської мови. В рамках цього тижня вчителями англійської мови були проведені такі заходи:

03.12 учні 1-их класів (вчитель Бас А.В) переглянули казки на англійській мові, поринули у фантастичний світ улюблених казкових героїв. Після перегляду учні розгадували кросворди, загадки, гралися в ігри, співали пісні. Метою заходу було навчити учнів використовувати вивчений лексичний матеріал в усному мовленні, розвинути їхні творчі здібності, пам’ять, увагу, мислення.

04.12 для учнів 2-го класу вчитель Бас А. В. провела гру-квест  «Весела англійська». Гра проходила у формі змагання, де учні працюючи в групах, виконували різного типу завдання. Під час змагання учні мали змогу узагальнити уміння та навички з вивченого матеріалу, розширити свій лексичний запас.

 

 

 

 

05.12 для учнів 2-4 класів проводився конкурс на кращу привітальну листівку, а також учні 3-4 класів створювали стінгазети «English All Over the Wоrld», виготовляли тематичні сторінки для лепбуку «Holidays». Вихованці творчо та по-сучасному підійшли  до виконання цього завдання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

06.12 вчитель Чередник О.В. для учнів 3-го класу провела інтелект-шоу «Англійська – це цікаво». Метою даного заходу було підвищити мотивацію серед учнів до вивчення іноземної мови, розвинути в учнів навички читання, письма, аудіювання та говоріння, вміння вести пошукову роботу.

 

 

 

 

 

 

Цього ж дня між учнями 4-А класу відбувся брейн-ринг «Хто знає англійську найкраще?» (вчитель Бас А.В). Протягом гри учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. Крім того, учні розвивали вміння співпрацювати в командах для досягнення спільної мети.

 

 

07.12 для учнів 4-Б  класу вчитель Пацюк О.П.  підготувала гру-квест «У пошуках скарбів». Захід був спрямований на розвиток нестандартного мислення учнів, вміння швидко приймати рішення, формування здатності працювати у команді, виховання товариськості, почуття взаємодопомоги і взаємоповаги, удосконалення граматичних навичок учнів.  

 

 

 

 

 

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *