Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Меморандум про наміри щодо співпраці
Меморандум про наміри щодо співпраці
  • 17-07-2018, 11:54
  • 713
  • 0

17 липня 2018 року у комунальному закладі «Добровеличківське НВО» відбулася значна подія не лише для вихованців та педагогів закладу, а і для району в цілому. Після цікавої розмови та обговорення перспектив спільної діяльності, було підписано Меморандум про наміри щодо співпраці.

Цим Меморандумом комунальний заклад "Добровеличківське навчально-виховне об'єднання "спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Добровеличківської районної ради (далі Добровеличківське НВО), Льотна академія Національного авіаційного університету та компанія Safe Us Drone Республіки Корея засвідчують свої наміри щодо співпраці у напрямку створення при Добровеличківському НВО інноваційного технологічного центру.

Партнери розуміють, що розбудова механізмів адаптації системи освіти, науки та виробництва до викликів Четвертої технологічної революції з метою технологічної модернізації регіону потребує постійної координації зусиль для ефективного формування та реалізації напрямів розбудови економіки, соціальної сфери, екології у відповідності до положень концепції сталого розвитку суспільства, міжнародних стандартів та міжнародного досвіду.

Метою об’єднання зусиль є створення співдружності, яка націлена стати дієвим механізмом та прикладом інноваційності, активності та цілеспрямованості у реалізації ініціатив з розвитку нових технологій у Добровеличківському районі відповідно до концепції сталого розвитку.

Партнери домовляються взаємодіяти для вирішення наступних задач:

  • Розробка та реалізація пілотного проекту по впровадженню використання безпілотних літальних апаратів та адаптації технологій для потреб аграрних компаній громади задля підвищення ефективності аграрного бізнесу.
  • Розбудова інноваційного середовища на території громади, як протидії відтоку молоді з регіону.
  • Вирішення проблеми підготовки кадрів шляхом:
  • Сприяння створенню у школах гуртків технічної творчості, обладнаних сучасними робототехнічними конструкторами.
  • Для популяризації професії операторів безпілотних літальних апаратів створення дитячих команд з дрон-рейсингу (швидкісних перегонів дронів) та умов для їх тренувань.
  • Створення коворкінг-центру, як середовищ для виховання сучасних ІТ-фахівців, що працюватимуть, в тому числі, у галузі розвитку технологій у сільськогосподарському бізнесі.
  • Створення на базі Добровеличківського НВО центру з обслуговування безпілотних літальних апаратів та підготовки операторів безпілотних літальних апаратів.
  • Залучення грантових програм та інших джерел фінансування для розвитку освітнього та виробничого потенціалу Добровеличківського району.

Партнери погоджуються, що для кожного конкретного проекту буде укладена окрема угода з визначенням обов'язків та прав усіх сторін.

 

Дотримання угод меморандуму надасть можливість не лише підняти освітній рівень закладу на новий щабель, а і готувати дітей до творчого, дієвого та свідомого життя у тисячолітті економічного злету.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Категорія: Шкільне життя / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *