Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Закінчився конкурс «Дерево-календар»
Закінчився конкурс «Дерево-календар»

В січні 2016 року, коли учні 4-го класу були ще третьокласниками, то розпочали конкурс «Дерево-календар». Тоді вихованці вирішили створити  неповторні настінні календарі  своїми руками. Календарі створили на основі альбому з малювання. На кожен місяць  відведено дві сторінки. На першій сторінці – назва місяця, календарна сітка та інформація про актуальні події та свята цього місяця. На другій – віршики, загадки, прислів’я, прикмети, малюнки та інше (за бажанням та фантазією дітей) за  подіями  місяця.

       Отже, дванадцять місяців трудилися діти над створенням свого шедевру. І ось в кінці грудня 2016 року, тепер ми уже в 4 класі,  прийшов час підводити підсумки. Роботи оцінювалися за такими критеріями: охайність, змістовність, художнє оформлення.

       Дуже гарні, що відповідають всім вимогам конкурсу, календарі у шести учнів. Але місця розподілилися так: І місце – отримали календарі Буцик Антоніни та Мазур Вікторії, ІІ місце – календарі Григоренко Анастасії та Болтян Юлії ( Юлії немає на фото, бо в день вручення нагород була хвора),      і ІІІ місце – зайняли роботи Проценко Яни та Нестер Анни. Молодці дівчатка!!! Вітаємо їх з перемогою!!!

Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»

Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»Закінчився конкурс «Дерево-календар»

 

 

 

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *