Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Конференція учнівського самоврядування
Конференція учнівського самоврядування

22 листопада у школі проходила конференція учнівського самоврядування "Місце та роль органів учнівського самоврядування у сучасній школі". На порядку денному було 4 запитання: обговорення та затвердження нового Статуту учнівського самоврядування шкільної країни "Дивограй", ухвалення та затвердження списку вчителів-координаторів шкільного самоврядування, доповіді учнів по даній темі та виступ кандидата в президенти шкільного парламенту Тупчієнека Святослава. Після заслуховування та затвердження Статуту, ухвалили списки педагогів-координаторів шкільного учнівського самоврядування. Затвердили таких учителів: міністерство "Навчання і творчості" консультант Пасхал Г.П., міністерство "Дозвілля і культури" - Мельниченко О.Д., міністерство "Суспільно корисних справ" - Дромашко Л.І., міністерство "Прав захисту дітей! - Височанська О.С., міністерство "Спорту і здорового способу життя" - Павленко О.О., міністерство "Преси та інформації" - Калашник О.А..

З доповідями про роль учнівського самоврядування у сучасній школі виступили: Степаненко Ю., яка довела, що учнівське самоврядування необхідне в шкільному колективі учнів, озвучила думку великого педагога В.Сухомлинського, що самоврядування учнів може дати дитині виявити лідерські якості, виховувати відповідальне ставлення до дорученої справи, формує активну життєву позицію. Швець Аніта у доповіді розповіла, що завдяки самоврядуванню, дітей вчать приймати рішення, готують до майбутнього життя, дають можливість проявити лідерські та організаторські здібності, а Поліщук Ксенія розповіла про цінність учнівського самоврядування, яка полягає в глибокому і всебічному проникненню учнів в сутність своїх прав і обов'язків, у результаті чого підвищується їх громадська активність, самосвідомість, життєва компетентність.
Останнім запитанням порядку денного конференції був виступ кандидата у президенти учнівського парламенту Тупчієнка Святослава.  Рзаєва Ельміра, секретар зібрання, зачитала проект рішення учнівської конференції, в якому йшла мова про затвердження статуту, погодження списку педагогів-координаторів та започаткування перехідного кубку найактивнішого класу у якого найактивніша життєва позиція.


Категорія: УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *