Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » «Тиждень гри» для учнів початкових класів
«Тиждень гри» для учнів початкових класів

3  31.10 по 04.11 в школі проходив «Тиждень гри» для учнів початкових класів. Вихованці та їх наставники активно брали участь у запланованих заходах.

«Тиждень гри» для учнів початкових класів31 жовтня в 4 класі був проведений урок-гра-змагання (вчитель Грон І.А) «Народ скаже як зав’яже». Діти способом жеребкування розділилися на дві команди «Барвінок»  та  «Соняшник». Ігри   «Фразеологізми в зоопарку», «Додай кінцівку», «Хто більше?», «Добери потрібний фразеологізм», «Фразеологізми у казках», «Магія сімки», «Поясни одним словом» допомагали формувати в учнів естетичне чуття, уміння бачити в мові і мовленні прекрасне, захоплюватися ним, викликати потребу естетично вдосконалювати власне мовлення учнів. А також навчали дітей розуміти словосполучення, їх логічні взаємозв’язки, ознайомили з окремими фразеологізмами. Вчитель заохочувала дітей до заучування їх напам’ять,  спонукала до введення їх в усне мовлення. Найактивніші учасники отримали в нагороду газети «Казкові кросворди».

В цей же день в 1 класі( вчитель Чоботар Т.Ю.) був проведений виховний захід «Ігри для кмітливих». Першокласники граючи  в ігри «Хто розплутає слова», «Слова із заданим звуком», «Звук і буква», «Ланцюжок», розгадуючи кросворд «Квіточка» та шаради, розвивали самостійність у мисленні, творчі здібності, кмітливість та винахідливість.

       1 листопада для усіх учнів початкової школи була проведено художньо-спортивне свято «Свято здоров’я» (підготували класоводи 1-4 класів). Під час свята  діти удосконалювали рухові вміння і навички. Розвивали спритність, увагу, швидкість реакції, вміння співпрацювати з партнерами у команді. Такий захід, проведений у формі фізкультурно-спортивного свята, сприяло розвитку інтересу дітей до фізичної культури. Допомогло формувати уяв­лення про здоровий спосіб життя та безпечну пове­дінку, про здоров’я як вищу життєву цінність; вихо­вувати любов до фізичної культури, спорту; доброту, чуйність, бажання допомагати іншим, дбайливе став­лення до власного здоров’я.

«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів

         2 листопада у 3 класі була проведена інтелектуальна гра «Розумники та розумниці» (вчитель Гордієнко О.О.) з метою в ігровій формі перевірити  знання учнів з програми шкільних предметів, розширювати їх кругозір , розвивати вміння швидко знаходити вихід з різних ситуацій, спритність, дотепність, увагу, пам’ять. Змагання проходило між двома командами «Всезнайки» та «Всевмійки». Під час гри діти побували на галявині усних обчислень, на озері «Кмітливих», на горбочку «Мандрівників», на рівнині «Рахівників» та горі «Переможців». Команди швидко долали труднощі, правильно виконували математичні завдання. Члени журі ретельно рахували бали за кожен  конкурс. З невеликим відривом перемогла команда «Всезнайки». Переможцям вручили диплом.

«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів

«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів

 «Тиждень гри» для учнів початкових класівВ 2 класі (вчитель Щербова Н.М.) в цей день провели годину цікавої математики. Діти в ігровій формі поглиблювали свої знання з математики. Учні виконували вправи для кмітливих, слухали лічилочку для найуважніших, провели гру з числами, розв’язували пізнавальні та геометричні задачі, тим самим розвиваючи логічне мислення, кмітливість, творчість.

        3 листопада дуже цікаво пройшов урок-гра «На  гостині у Вогнехвостика» (підготували класоводи 1-4 класів) з метою повторити і закріпити правила протипожежної безпеки, розвивати навички і вміння застосовувати набуті знання практично, виховувати бажання безпеки, щоб убезпечити себе. Діти відгадували загадки, пов’язані з вогнем, обговорювали небезпечні ситуації за малюнками, пояснювали  значення забороняючих знаків. Переглянули презентацію « Правила пожежної безпеки».

«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів

        4 листопада в кожному класі  пройшли  позакласні  заходи  «Екологічні ігри» для учнів  (підготували класоводи 1-4 класів) з метою розкрити перед учнями багатогранну цінність природи, виховувати любов до природи та бережливе ставлення до неї. Ігри «Упізнай мене», «Пори року розповідають про себе», «Я — дерево», «Що зайве», «Найрозумніший»,  проведені в ході заходу, сприяли цьому.

В цілому «Тиждень гри» пройшов  насичено, цікаво, весело.

«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів«Тиждень гри» для учнів початкових класів

 

 



Категорія: Новини / МО вчителів початкових класів
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *