Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Тиждень психології

  Протягом 09-13 травня 2016 року у школі проходив Тиждень соціально-психологічної служби під гаслом «Впусти психологію в своє серце», мета якого - стимулювання пізнавального інтересу учасників освітнього процесу до психології як науки.

  Кожен день Тижня психології був присвячений темі та заходам, що допомагали ближче познайомитись з незвичайною наукою психологією, пізнати себе, цікаво та з користю провести час.

  Вівторок під девізом «Доторкнись до світу психології» почався загальношкільною лінійкою, під час якої був оголошений план заходів на Тиждень.

 Тиждень психології Педагогам та учням пропонувався перегляд стіннівки «Психологія – це цікаво!», на якій демонструвалися можливості практичної психології.

  Протягом дня проходила акція "Лист психологічній службі", під час якої учні малиТиждень психології змогу зверталися до психолога з різноманітними запитаннями, побажаннями, проханням підказати, як вчинити в тій чи іншій ситуації, та отримати в кінці дня відповідь та письмову допомогу на звернення. Учні 5-11 класів брали участь у конкурсі віршів на тему «Толерантність»Тиждень психології та конкурсі на найкращий малюнок чи колаж «Психологія очима дітей», а також розгадували тематичні загадки, кросворди, ілюзії.

 Гасло середи - «З добром у серці». У цей день у нашій школі на перервах запрацювало шкільне радіо. Тиждень психологіїВедучі ознайомлювали з різними цікавими та психологічними новинами дня, виконували музичні замовлення учнів, проводили фізкультхвилинки. 

Тиждень психології  Ученицею 10 класу Заіченко Анастасією та учнями 1-4 класів був проведений флеш-моб "Будь уважним!". Діти були дуже задоволені і отримали багато позитивних емоцій.

  Крім того, учні 10 класу піготували соціальний ролік "Ми проти насильства", який запропонували для перегляду вихованцям школи.

Тиждень психології

  Протягом середи проходили також конкурс малюнків та плакатів «Стоп насильству» серед учнів 4-11 класів, діагностика–опитування «Веселка настрою», конкурс творів «Що в імені моєму?». З учнями 9 класу було проведено тренінгове заняття «Кроки до професії через здоров’я».

Тиждень психології Тиждень психології  

  Четвер проходив під гаслом «День толерантності і хорошого настрою» та пропонував школярам участь у конкурсах «Рецепт толерантності», «Газетна смішна класна історія» та олімпіаді з психології для 8-11 класів. 

  Протягом дня діяла шкільна пошта «Мені приємно сказати тобі...»: учні мали змогу передати побажання, компліменти, признання та отримати адресовані листи у кінці тижня. 

  З 4 класом проведено тренінгове заняття «Я - особистість», під час якого учні ознайомилися з поняттям «Я – особистість», виявили своє розуміння даного поняття, дізналися про різні сторони свого "Я". 

  Всім бажаючим пропонувались експрес-діагностика «Що означає колір твоїх очей» та гра відвертості на паркані «Я дякую вчителю..»

Тиждень психології Тиждень психології

  П’ятниця - День професій. У цей день і робота шкільного радіо, і конкурс малюнків, і загадки та кросворди присвячувались вибору професії. Учні мали можливість ознайомитись з дослідженнями психологів щодо вибору професії за знаками Зодіака, за станом здоров'я, з урахуванням темпераменту та характеру, взяти участь в експрес-інтерв’ю «Дерево професій».

Тиждень психології Тиждень психології

   Підсумки Тижня підведені на шкільній лінійці. Так, за зайняте І місце в олімпіаді по психології дипломом та смачним призом нагороджена Губар Вікторія, учениця 7 класу, за зайняте ІІ місце – Заіченко Анастасія, учениця 10 класу, за зайняте ІІІ місце – Самсикіна Надія, учениця 7 класу. 

   Грамотами відзначені: Цапук Дарина (7 кл.) за перемогу у конкурсі віршів «Що в імені моєму?», Ловіцька Діана (5 кл.) - за перемогу у конкурсі віршів «Психологія очима учнів», Пашкова Ірина (5 кл.) -  за перемогу у конкурсі «Рецепт толерантності».  

   Грамотами та призами за зайняте І місце у конкурсі плакатів «Найкраща класна смішна історія» нагороджені Губар В., Цапук Д., Білий Д. (7 кл),  за зайняте ІІ місце – Тереску Л., Тереску Л., Думенко Д., Комарова Л., Галатіна А. (5 кл.), за зайняте ІІІ місце – Ловіцька Д., Плахотько А., Ямчук Д. (5 кл). 

  Грамотами та солодкими призами були нагороджені вихованці початкової школи - переможці конкурсу малюнків «Моя майбутня професія». Серед учнів 3 класу І місце зайняла Мазур Віка, ІІ місце – Сакіян Аліна, ІІІ місце – Комарова Аня. У 4 класі: І місце – Ганський Олег, ІІ місце – Салацький Максим, ІІІ місце – Льоліна Даша. Серед учнів 5 класу: І місце зайняла Ямчук Дарина, ІІ місце – Гучок Карина, ІІІ місце – Чередник Ліза. 

  Грамотами нагороджено учнів за малюнки «Стоп насильству!»: за зайняте І місце - Гучок Карина, за зайняте ІІ місце – Гавриленко Анна, за ІІІ місце – Дядечко Вікторія.

  За активну участь у заходах Тижня психології отримали подяки та солодкі призи вихованці школи: Заіченко Анастасія, Жалдак Олександр, Карпенко Карина, Цапук Даша, Комаров Юра та учні 10 класу.

Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології 

Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології 

Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології 

Тиждень психології 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *