Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » «МНЕМОТЕХНІКА – НОВІТНЯ ТЕХНОЛОГІЯ ЕФЕКТИВНОГО ЗАСВОЄННЯ ІНФОРМАЦІЇ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ»
«МНЕМОТЕХНІКА – НОВІТНЯ ТЕХНОЛОГІЯ ЕФЕКТИВНОГО ЗАСВОЄННЯ ІНФОРМАЦІЇ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ»

   26- 27 березня 2016 року на базі Кіровоградського колегіуму відбувся обласний науково-теоретичний семінар "Мнемотехніка - новітня технологія ефективного засвоєння інформації" за авторською технологією Чепурного Геннадія Анатолійовича, президента Всеукраїнської асоціації розвитку творчої особистості «ВАРТО», керівника центру освітніх технологій «Школа ейдотехніки». 

   Учасники семінару мали змогу ознайомитися з теоретико-методологічними основами застосування мнемотехніки в сучасній освіті. У заході взяли участь директор школи-інтернату Ковальська К.Б. та заступник директора з виховної роботи Мельниченко О.Д.

   На семінарі було розкрито теоретико-методологічні основи застосування методів мнемотехніки в сучасній освіті,  сферу застосування та історію розвитку цієї технології. Значну увагу було приділено поясненню методів та прийомів мнемотехніки, наведено приклади застосування мнемотехнічних методик для  засвоєння різноманітної навчальної інформації в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах.

  У кінці семінару учасники отримали сертифікат учасника Міжнародного проекту  «Освіта ХХІ століття: зміни в контексті розвитку інформаційного суспільства». Сертифікат підтверджує кваліфікацію учасника по практичному засвоєнню даного курсу і дає право на проведення навчання за відповідними програмами.

«МНЕМОТЕХНІКА – НОВІТНЯ ТЕХНОЛОГІЯ ЕФЕКТИВНОГО ЗАСВОЄННЯ ІНФОРМАЦІЇ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ» «МНЕМОТЕХНІКА – НОВІТНЯ ТЕХНОЛОГІЯ ЕФЕКТИВНОГО ЗАСВОЄННЯ ІНФОРМАЦІЇ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ»



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *