Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Уроки медіаграмотності

17 – 18 лютого 2022 року наш заклад, як  і всі школи України проводить Всеукраїнський урок з медіаграмотності. Ця ініціатива – частина невідкладних заходів з консолідації українського суспільства, що були затверджені Указом Президента Володимира Зеленського. 

Всеукраїнський урок з медіаграмотності проводиться на державному рівні вперше. Його організовує Національний проєкт з медіаграмотності “Фільтр” Міністерства культури та інформаційної політики спільно з Міністерством освіти і науки.

Медіаграмотність – це превентивна зброя проти дезінформації та життєво необхідна навичка, яку потрібно розвивати змалку. Урок з медіаграмотності покликаний привернути увагу молодого покоління до розвитку критичного мислення. Разом з учителями школярі обговорюють способи розпізнавання фейків, види маніпуляцій в мережі та  процеси створення новин. Так як заклад перебуває на дистанційному навчанні, класні керівники 1-11 класів використали онлайн форми, прийоми та методи: інтегрований  урок, вікторина, онлайн тестування, інтерактивна гра,  творча робота, тренінг тощо.

.      

   



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *