Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Навчання тренерів «FIRST LEGO League 2017-2018»
Навчання тренерів «FIRST LEGO League 2017-2018»

3 – 4 жовтня в м. Києві відбулося навчання тренерів команд, які братимуть участь у програмі  «FIRST LEGO League 2017-2018».

Програма FIRST LEGO League створена для дітей 9-16 років двома міжнародними компаніями – FIRST та LEGO Group. Її мета –  надихнути дітей вивчати науку, технологію, математику а також долучатись до вирішення актуальних світових питань за допомогою їхньої улюбленої іграшки – конструктора LEGO. Трьома ключовими аспектами  FIRST LEGO League є  робототехніка, дослідження та лідерство.

Використовуючи набори LEGO Mindstorms, кожна команда проектує, конструює та програмує повністю автономного робота для змагання на спеціальному полі. Також діти досліджують тему поточного року, обирають актуальну проблему світового значення та придумують інноваційне рішення.

В сезоні 2017/2018 “Вода і людина” (HYDRO DYNAMICS) будемо дізнаватися про воду все: як ми її знаходимо, транспортуємо, використовуємо та здійснюємо водовідведення.

В 2017 – 2018 навчальному році участь в даній програмі візьме команда «TechNature» КЗ «Добровеличківське НВО»  (тренери Калашник Ю.О. та Трощинська О.П.), які взяли активну участь навчанні. Два дні пролетіли в знайомствах, тренінгах, вивченні правил та особливостях підготовки команд до фестивалю.

Навчання тренерів «FIRST LEGO League 2017-2018» Навчання тренерів «FIRST LEGO League 2017-2018» Навчання тренерів «FIRST LEGO League 2017-2018» Навчання тренерів «FIRST LEGO League 2017-2018» Навчання тренерів «FIRST LEGO League 2017-2018»



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *