Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні"
Участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні"

 26 квітня страшна дата в історії українців. Цього дня, 31 рік назад, стався вибух на Чорнобильській атомній електростанції. Страшну трагедію ми, українці, не забуваємо ніколи. І цього року не виключення. Вихованці Добровеличківської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. взяли активну участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні", який відбувся біля пам'ятника загиблим ліквідаторам на території пожежної частини.

   В ході мітингу  відбулося покладання квітів, хвилина мовчання за загиблими ліквідаторами та відспівування священником української православної церкви - отцом Юрієм. Ведучі та учні згадали всіх поіменно, хто перший кинувся ліквідовувати аварію і загинув, отримавши велику дозу опромінення. А живим ліквідаторам побажали довгих років життя, здоров'я і, що про їх подвиг ми ніколи не забудемо.  

Участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні"Участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні"Участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні"Участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні"Участь у районному мітингу-реквіємі "Цього дня забути ми не повинні"



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *