Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Відкритий урок фізики у 8 класі
Відкритий урок фізики у 8 класі

23 лютого 2017 року вчитель фізики Галіченко Т.В. провела відкритий урок фізики у 8 класі на тему:"Закон Ома для однорідної ділянки електричного кола".

Мета уроку: Дослідним шляхом встановити зв'язок  між основними характеристиками електричного кола; сформувати знання про закон Ома, як кількісний вираз залежності сили струму від напруги та опору провідника; формувати й розвивати уміння розв’язувати задачі на застосування закону Ома; розвивати уяву, логічне мислення, пізнавальний інтерес до вивчення предмета.

Вчитель використовувала на уроці інтерактивні форми та методи роботи. При перевірці домашнього завдання та закріпленні нового навчального матеріалу проводилось бліц-опитування, вправа "Фізичний калейдоскоп", "Павучок", "Логікон", розв’язувалися різні види задач, проводилось тестування.

Відкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класіВідкритий урок фізики у 8 класі

 



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *