Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Звіт про Тиждень географії

З 22 по 26 січня 2018 року у школі проходив Тиждень географії.

 У понеділок, 22 січня, відбулося відкриття Тижня географії, де учні  Підлубна Євгенія, Сімоненко Діана, Салієнко Максим та вчитель географії Пасхал Г.П. ознайомили присутніх з заходами тижня. Вихованцям було запропоновано розгадування кросвордів, загадок, головоломок, ребусів та цікавих задач.

 

 У вівторок, 23 січня, проходити географічні розваги «Галопом по Європі» між командами «Вікторія» 10 класу та «Юні географи» 11 класу.Команди показали гарні знання про країни Європи, їх символіку, устрій, господарство, традиції. Перемогу отримали учні 10 класу. 

  

У середу, 24 січня, відбувся географічний КВК між учнями 7-А та 7-Б класу на тему «Південна Америка». Учитель географії Юденко О.В. запропонувала командам цікаві конкурси на знання номенклатури, природи, населення материка. Учні підготували змістовні презентації про Південну Америку.

 

Вчитель географії Пасхал Г.П. підготувала з учнями 8-10 класів заочну подорож по унікальних природних та антропогенних об’єктах України на тему «Україна вражає». Цікаві та змістовні виступи презентували учні 8 класу: Безлюдько Євгенія, Іщенко Марина  та Костенко Анастасія; 9 класу - Поліщук Ксенія та 10 класу – Степаненко Юлія.

   

В четвер, 25 січня, в 8-А класі проведено конкурс знавців географічної карти України. Учні прийняли участь в конкурсах «Третій зайвий», «Знайди пару», «Хто швидше», «Хто більше» та інші.

Інтелектуальна гра «Шукачі пригод» між командами учнів 6 класу відбулася в п’ятницю. Учням були запропоновані пригоди «Шторм запитань», «Сюрприз», «Країна задзеркалля», «Острів ерудитів» та інші, де учні змагалися в знаннях географічних відкриттів, вмінні визначати координати, відповідати на запитання та тестові завдання.

   

             



Категорія: МО вчителів природничо-математичного циклу / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *