Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Звіт про Тиждень фізики

З 30 січня по 3 лютого 2017 року в  школі вчителем фізики Галіченко Т.В. був проведений Тиждень фізики, мета якого підвищити інтерес до вивчення фізики, збагатити кругозір та інтелект учнів додатковими знаннями. Протягом тижня в доступній ігровій формі проводилися заходи з фізики.

У понеділок, 30 січня, відбулося відкриття Тижня фізики із загальношкільної лінійки "Фізика в нашому житті". Літературні герої (Трофімов Олександр, Унгурян Артур, Гаюс Маргарита та  Нізов Костянтин) презентували план проведення Тижня, запрошували прийняти активну участь, ознайомили всіх з інсценівкою про цікаву і таку потрібну науку - "фізику".                           

Звіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізики

 Учні протягом тижня розгадували кросворди, ребуси, головоломки. В кабінеті фізики була оформлена виставка літератури:"Цікава фізика".

У вівторок 31 січня учні 8-11 класів прийняли участь у конкурсі учнівських презентацій з фізики. Переможницями стали - Степаненко Юлія та Швець Аніта (9 клас)

 Звіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізики

У середу, 1 лютого, відбулася гра"Що? Де? Коли?", активними учасниками якої були  команди "Молекули" та "Атоми" (учні 7-8 класів). Перемогу отримала команда "Атоми". Найактивнішими учасниками були Бондаренко Дмитро (7клас), Малохатко Ярослава (8клас), Нізов Костянтин (7клас), Гинькут Петро (7клас).

Звіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізики
Звіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізики

У четвер, 2 лютого, учні 9-11 класів (команди "Ньютони" та "Небезпечні вольти")  відвідали та прийняли активну участь у "Брейн-ринзі", на якому показали свої знання  в усіх областях фізики. Перемогу отримала команда "Небезпечні вольти". Найактивнішими учасниками гри стали Степаненко Юлія, Слободенюк Вікторія, Дромашко Артем (учні 9 класу) та учень 10 класу Коваленко Дмитро.

 Звіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізики

У п'ятницю для учнів 5 класу здійснено екскурсію до кабінету фізики, ознайомлено з фізичним обладнанням кабінету. Учні переглянули відеофільм "На гостини до фіксіків".

Звіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізикиЗвіт про Тиждень фізики

Команди переможців та найактивніших учнів школи було нагороджено грамотами та дипломами.

 

 



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *