Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій
Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій

Згідно Наказу Міністерства освіти та науки «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад у 2023 – 2024 навчальному році», на базі Українського фізики-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, було проведено Всеукраїнську учнівську Інтернет-олімпіаду з інформаційних технологій.
Змагання передбачали два тури заочного етапу та фінальний (очний) етап. Вихованці комунального закладу Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» Будко Ілля (8 клас) та Глова Ілля (10 клас) вдало подолали заочні змагання та отримали запрошення разом з вчителем інформатики Калашником Ю.О. представляти Кіровоградську область на фінальному етапі.
Фінальний етап відбувся з 5 по 9 лютого в м. Києві, на базі Українського фізики-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Змагання проходили в два тури. Та являли собою перевірку знань та умінь в користуванні програмами для роботи з текстами, електронними таблицями, презентаціями та базами даних. І хоча призові місця не вдалося вибороти, хлопці мали змогу краще підготуватися до ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

 

 

 

 

 



Категорія: Робота з обдарованими / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *