Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Вітаємо переможців!

   З 7 по 10 лютого 2017 року на базі Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено ІІ (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій. На цьому етапі переможці І (відбіркового) етапу брали участь у складі команд, сформованих відповідно до адміністративно-територіального підпорядкування навчальних закладів, у яких вони навчаються. Право участі у фінальному етапі отримали 9 команд, які представляли Полтавську, Миколаївську, Кіровоградську, Донецьку, Херсонську, Львівську, Запорізьку області та місто Київ.

  Право представляти Кіровоградську область, вже не вперше, вибороли вихованці Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Добровеличківської районної ради Білий Данило (8 клас), Степаненко Юлія (9 клас), Запорожець Богдан (10 клас).

   Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій — дистанційне безкоштовне змагання з трирічною історією, яке щороку поєднує сотні учнів шкіл України довкола розв'язання цікавих нестандартних завдань підвищеної складності.

За результатами змагань Степаненко Юлія отримала диплом І ступеня серед учнів 9-8 класів, Білий Данило – диплом ІІІ ступеня серед учнів 8-9 класів, Запорожець Богдан – диплом учасника серед учнів 10 класу. Готували учнів до змагань вчителі інформатики Калашник Ю.О. та Калашник О.А.

   Подібні змагання дають можливість перевірити дітям і вчителям свій рівень знань, краще підготуватися до районних та обласних етапів предметних олімпіад.

   Участь у даному заході стала можливою завдяки людям, які не лише словом, а й справою впливають на піднесення якості навчання дітей району на достойний рівень. За фінансову допомогу в організації поїздки адміністрація спеціалізованого закладу та учні вдячні депутату районної ради Лаврентьєву Віктору Олександровичу, фракція «Українське об’єднання патріотів УКРОП».

Вітаємо переможців! Вітаємо переможців! 

Вітаємо переможців! Вітаємо переможців! 

Вітаємо переможців! Вітаємо переможців! 

Вітаємо переможців! 



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу / Робота з обдарованими
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *