Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
  • 25-09-2024, 11:29
  • 13
  • 0

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

 

            На порталі Уповноваженого органу з питань закупівель 24.06.2024 року оприлюднено оголошення про проведення процедури відкриті торги з особливостями на закупівлю товару: Код ДК 021:2015-03110000-5-Сільськогосподарські культури, продукція товарного садівництва та рослинництва (Брикети паливні з соломи), ідентифікатор закупівлі UA-2024-09-24-015208-a

Найменування замовника – КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ІНТЕЛЕКТ» ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Процедура закупівлі – відкриті торги з особливостями.

Предмет закупівлі – ДК 021:2015-03110000-5-Сільськогосподарські культури, продукція товарного садівництва та рослинництва (Брикети паливні з соломи) – 200 т.

 

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ:

Послуги, які обов'язково надає учасник та включає в ціну товару:

  • доставка товару здійснюється за адресами:
  1. 27000, Кіровоградська область, смт. Добровеличківка, вул. Шевченка, 112.  (Комунальний заклад Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» Добровеличківської селищної ради)
  2. 27022, Кіровоградська область, Добровеличківський район, с. Новолутківка, вул. Миру, 1. (Філія Новолутківський НВК «загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» КЗ Добровеличківське НВО)
  3. 27021, Кіровоградська область, Добровеличківський район, с. Трояни, вул. Центральна, 2.( Троянська філія КЗ «Добровеличківське НВО» КЗ Добровеличківське НВО)
  4. 27007, Кіровоградська область, Добровеличківський район, с. Дружелюбівка, вул. Шкільна, 11 (Філія Дружелюбівського НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» КЗ Добровеличківське НВО)
  • Строк поставки товару: до 01.11.2024 року
  • здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару.

 

Загальні умови поставки товарів:

  • поставка товару здійснюється партіями, що погоджуються сторонами в залежності від фактичної потреби замовника та не пізніше 3-х календарних днів з моменту одержання письмової заявки від Замовника. Поставка здійснюється за адресами замовника в робочі дні та години.

При поставці товару повинні надаватися супровідні документи. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

 

Технічні характеристики товару:

  • сировина брикету - солома;
  • нижча теплота згоряння, МДж/кг не більше 15,7;
  • вища теплота згоряння, МДж/кг - не більше 19,5;
  • вихід летких речовин, не більше % - 75;
  • масова частка сірки, не більше % - 0,07;
  • зольність, не більше % - 8;
  • вологість, не більше % - 7,2

 

Інші умови:

  1. Брикети паливні з соломи повинні бути без будь-яких домішок (піску, землі, каміння тощо).
  2. Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати технічним умовам та стандартам, які діють в Україні та повинні відповідати діючим нормативним актам (державним стандартам, технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля
  3. Підвіз повинен здійснюватися за узгодженим графіком замовника. Вимірювання, розвантаження має здійснюватися працівниками учасника-переможця.

 

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства. Учасник повинен надати Довідку, складену в довільній формі, підписана керівником або уповноваженою особою учасника про згоду застосовувати заходи з екологічної безпеки і захисту довкілля, а саме: не порушувати екологічні права і законні інтереси інших суб’єктів.
  2. 5. Вартість навантаження, розвантаження та доставка товару повинна бути включена до вартості ціни пропозиції.
  3. 6. Поставка товару здійснюється транспортом учасника-переможця.
  4. 7. Приймання-передача товару здійснюється Сторонами в порядку, що визначається чинним законодавством України
  5. 8. До розрахунку вартості пропозиції не включаються будь-які витрати, пов'язані з підготовкою та поданням пропозиції, понесені Учасником у процесі здійснення процедури та укладення Договору про закупівлю (в тому числі в разі відміни процедури чи визнання й такою, що не відбулася). Учасник обов'язково повинен зазначити конкретні характеристики товару, який пропонує до постачання.
  6. Учасник повинен надати документи на товар, що підтверджують його походження, якість та безпеку: сертифікат якості або декларація відповідності або висновок санітарно- епідеміологічної експертизи викладені українською мовою.
  7. 10. Гарантійний лист щодо забезпечення якості товару та своєчасної його поставки до місця доставки (поставка згідно заявок);
  8. Гарантійний лист у довільній формі, який повинен містити інформацію щодо кількісних та якісних показників брикетів паливних з соломи, що будуть постачатись учасником згідно умов даної закупівлі. Показники якісних характеристик мають відповідати вимогам Замовника встановленим в розділі ІІ Додатку 2 до тендерної документації або бути кращими.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

відповідно до бюджетного запиту за КЕКВ 2275 на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 400 000,00 грн. (Один мільйон чотириста тисяч гривень 00 коп.) з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про необхідні технічних та якісні характеристики предмета закупівлі, визначені відповідно до аналізу проведених аналогічних закупівель протягом остатнього року та аналізу цін на ринку, а також відповідно до розмірів видатків бюджету на зазначений товар.

Необхідність проведення закупівлі зумовлена потребами закладу, а також на виконання завдань, покладених на КЗ Добровеличківський ліцей інтелект.

 

 

 

 



Категорія: ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ / Державні закупівлі
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *