Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Обґрунтування
  • 15-11-2023, 19:57
  • 41
  • 0

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

 

            На порталі Уповноваженого органу з питань закупівель 13.11.2023 року оприлюднено оголошення про проведення процедури відкриті торги з особливостями на закупівлю товару ДК 021:2015-15110000-2 – М'ясо (М'ясо свинини свіже чи охолоджене (без кості); Філе куряче свіже чи охолоджене),  ідентифікатор закупівлі UA-P-2023-11-13-007094-c

Найменування замовника – КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ІНТЕЛЕКТ» ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Процедура закупівлі – відкриті торги з особливостями.

Предмет закупівлі – товари.

Вимоги до предмета закупівлі:

М’якоть свинини має бути свіжою або охолодженою, не замороженою, без кісток, у вигляді великих шматків, без жил, грубих поверхневих плівок, без стороннього запаху, колір-блідорожевий, по консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. М’якоть свинини повинна бути розфасована та упакована таким способом, яке дозволяє забезпечити збереження їх споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Свинина повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою.  Товар повинен бути вітчизняного виробництва.

Пакування: Ящики з гофрованого картону дно і стінки яких застеляються поліетиленом вагою по 5 – 10 кг. На одиниці фасування або на ярлику який кладеться до ящика повинне бути маркування у вигляді печатки або етикетки із зазначенням; найменування та адреса підприємства-виробника; найменування та вид, термічний стан; вага нетто; дата виготовлення; термін придатності та умови зберігання; данні про харчову та енергетичну цінність; позначення нормативних документів. Обов’язкова наявність Форми 2.

М'ясо вищої категорії (без кісток). Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки.

Філе куряче свіже чи охолоджене повинно бути щільне, пружне, на колір від блідо-рожевого до рожевого. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Зовнішній вигляд не пошкоджений, не деформований. Відповідає ДСТУ 3143-2013 державного стандарту, маюча відповідні сертифікати і висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Згідно з ДСТУ. Фасування товару: Ящики з гофрованого картону дно і стінки яких застеляються поліетиленом вагою по 5 – 10 кг. На одиниці фасування або на ярлику який кладеться до ящика повинне бути маркування у вигляді печатки або етикетки із зазначенням; найменування та адреса підприємства-виробника; найменування та вид, термічний стан; вага нетто; дата виготовлення; термін придатності та умови зберігання; данні про харчову та енергетичну цінність; позначення нормативних документів.

Технічні та якісні характеристики: зазначено у Додатку №2 до тендерної документації;

Місце поставки: - Комунальний заклад Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області; Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт. Добровеличківка, вул. Шевченка, 112.

- Новолутківська філія комунального закладу Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області; Кіровоградська область, Новоукраїнський район, с. Новолутківка, вул. Миру, 1.

- Дружелюбівська філія комунального закладу Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області; Кіровоградська область, Новоукраїнський район, с. Дружелюбівка,вул. Шкільна, 11 .

Строк поставки: до 25 грудня 2023 року.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

відповідно до бюджетного запиту за КЕКВ 2230 «Продукти харчування» на 2023 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 46 200,00 грн. (Сорок шість тисяч двісті гривень 00 коп.) з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про необхідні технічних та якісні характеристики предмета закупівлі, визначені відповідно до аналізу проведених аналогічних закупівель протягом остатнього року та аналізу цін на ринку, а також відповідно до розмірів видатків бюджету на зазначений товар.

Необхідність проведення закупівлі зумовлена потребами закладу, а також на виконання завдань, покладених на КЗ Добровеличківський ліцей інтелект.



Категорія: ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ / Державні закупівлі
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *