Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» Звіт по STEM-декаді «Здоров'я»
Звіт по STEM-декаді «Здоров'я»

 З 16 по 27 листопада в з закладі проходила STEM-декада «Здоров’я», в   рамках  якої проведено тематичні уроки, виховні години, усні журнали, дослідження.

18 листопада класний керівник В.О. Остапенко провів з учнями 5-А класу виховну годину "Чотири кроки здорового харчування". Мета заходу: сформувати уявлення про здорове харчування; розвинути спостережливість, уважність; виховати прагнення берегти власне здоров'я.

Розглянуто правила харчування та навчання дотримуватися гігієни харчування, з'ясували  чому необхідно харчуватися різноманітною їжею. За участю класного керівника, учнями 5-А класу підготовлено малюнок на тему: «Тарілка здорового харчування».

  

Лікарські рослини – одне з основних  джерел одержання лікувальних і профілактичних засобів сучасної медицини. 24.11.2020 р. на уроці алгебри « Множення многочлена на многочлен» учні 7-А класу під час перевірки теоретичних знань розгадували кросворди, де ключовими словами були назви лікарські рослини.

Зараз, в період короновірусу, актуальним є зміцнення імунітету нашого організму. Тому ми особливу увагу звернули на ягоди насичені вітамінами: малину, калину, журавлину; ознайомилися з  цілющими  властивостями  ромашки, чистотілу, шипшини.

 

Готуватися до ЗНО з математики можна, розв’язуючи завдання різного змісту. Так, в рамках декади «Здоров’я» учні 11 класу  вдосконалювали свої математичні уміння під час квесту «Математика  і здоров’я», що відбувся 24 листопада. Працюючи у командах, вихованці пригадали важливість гігієни фізичної та розумової праці, зв’язок здоров’я природи і здоров’я людини, необхідність раціонального харчування, шкідливість алкоголю та куріння, користь сміху та український фольклор про здоров'я.

 

27 листопада   вчителем біології Трощинською О.П був проведений відкритий урок у 8-А класі  на тему: «Харчові розлади та їх запобігання». Метою уроку було ознайомити учнів з найбільш поширеними хворобами травної системи, розглянути причини виникнення таких хвороб. Вихованці дізналися яких заходів необхідно дотримуватися для профілактики захворювань, та вияснили значення правильного харчування для збереження здоров’я людини

.

 Учні 8-А класу разом з батьками виконали завдання Всеукраїнського конкурсу «Стоп COVID-19» на сайті «На Урок» та отримали дипломи І, ІІ та ІІІ ступеня. 

Мислити об’ємно - це значить бачити світ зовсім з іншої позиції. В процесі створення 3-D рисунків у дітей розвивається координація рухів. Малювання робить їх посидющими, неспішними и акуратними у виконанні завдань. Малювання - це можливість відпочити за улюбленим заняттям, зняти стрес після напруженого дня.

Найпростіше  - почати з зображення власної руки. Саме цим займалися учні 8-А класу, експериментуючи з можливостями паралельних прямих та досліджуючи гру світла і тіні.

                                               



Категорія: ---
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *