Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ГЕОГРАФІЇ

З 21 по 25 січня 2019 року у школі проходив Тиждень географії.

 У понеділок, 21 січня, відбулося відкриття Тижня географії, де учні  Чередніченко Артем, Севастьянова Богдана, Сімоненко Діана, Салієнко Максим та вчитель географії Пасхал Г.П. ознайомили присутніх з заходами тижня. Вихованцям було запропоновано розгадування кросвордів, загадок, головоломок, ребусів та цікавих задач. Найактивнішими виявилися учні 7 класу.

 У вівторок, 22 січня, учням п’ятого класу був запропонований природничий квест.

 У середу, 23 січня, вчитель географії Залєвська Б.В. з учнями 6-х класів провела конференцію юних географів  «Наукове майбутнє України», де діти були поділені на наукові кафедри (ландшафтознавці, ґрунтознавці, кліматологи, гідрологи та ін.), кожна з яких розглядала екологічні проблеми селища зі свого предмету дослідження та пропонувала шляхи покращення ситуації.

 24 січня в  закладі відбулася розважально-пізнавальна гра між командами хлопців та дівчат 8-11 класів «Хто зверху?» Учитель географії Пасхал Г.П. запропонувала командам цікаві конкурси на знання номенклатури, природи, дослідників, населення світу та України, які чергувалися з музичними та мистецькими конкурсами. Перемогу отримала команда дівчат.

В п’ятницю, 25 січня, вчитель географії Пасхал Г.П. підготувала з учнями 7-го  класу заочну подорож «Мандрівка материками тропічних широт».  Цікаві та змістовні виступи презентували капітани команд  про материки Африку, Австралію та Південну Америку. Команди прийняли участь в конкурсах «Загадковий», «Цифровий лабіринт», «Веселий зоопарк», «Що написано пером – не вирубати топором».

Учні 9-А класу зняли ролик на тему «Великі проблеми маленького міста»,  метою якого є пропагування сортування відходів, їх організованого збору та транспортування до переробних пунктів не тільки в містах, а й невеликих селищах.

На великих перервах учні мали змогу переглянути відеожурнал про найвизначніші, найзагадковіші та найкращі місця планети.

     



Категорія: МО вчителів природничо-математичного циклу / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *