Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Участь у ІV Міжнародному фестивалі робототехніки LEGO «FERREXPO ROBOT FEST»
Участь у ІV Міжнародному фестивалі робототехніки LEGO «FERREXPO ROBOT FEST»
  • 1-10-2018, 16:12
  • 796
  • 0

За традицією, вже в четвертий раз, вихованці КЗ «Добровеличківське НВО» взяли активну участь у ІV Міжнародний фестиваль робототехніки  LEGO «FERREXPO ROBOT FEST», який відбувся 27-29 вересня 2018 року у місті Горішні Плавні Полтавської області.
Фестиваль «FERREXPO ROBOT FEST» – це подія, де творчі та обдаровані діти мають можливість проявити себе. А ще – знайти новий напрямок розвитку, познайомитися з однодумцями, брати участь у різних змаганнях, перемагати та отримувати гарні призи! 

Наш навчальний заклад та Добровеличківський район представляли досвідчені роботомани, учні 10 класу, Губар Вікторія, Губар Влад, Іваніченко Наталія, Захарченко Денис, Мовчан Ярослав, Довгаль Вадим (керівник гуртка Калашник Ю.О.). Вперше на змагання «FERREXPO ROBOT FEST» завітали Тупчієнко Станіслав, Шевченко Данііл, Коверга Артем, Мазуренко Олександр (керівник гуртка Циртій В.І).

За три попередні роки наші вихованці постійно виборювали призові місця. Не став виключенням і цей рік. Фортуна посміхнулась Губар Вікторії ( 1 місце в номінації «Сумо автономне»), Губарю Владу та Довгалю Вадиму (2 місце в номінації «Робофутбол»), Шевченку Даніілу (2 місце в категорії  WEDO 2.0 Гра «Перевізник»).

Дуже приємно, що честь області ми відстоювали вже із вихованцями Гімназії нових технологій навчання, м.Кропивницький: Старенька Катерина (2 місце в номінації «Сумо автономне»), Єва Вербовська (керівник команди Єрмаков Дмитро). Вітаємо їх із вдалим виступом.

Хочеться подякувати організаторам свята: керівництву  ПРаТ «Полтавський ГЗК» , міському голові м. Горішні Плавні  Дмитру Бикову, працівникам ЗОШ №1, директору ЗОШ №1 Наталії Тягай та творчому натхненнику і генератору ідей Олександру Роману.

Участь у фестивалі дійсно стала незабутньою подією для її учасників та сприятиме встановленню та налагодженню дружніх зв’язків між дітьми.

Поїздка стала можлива за фінансової та організаційної підтримки батьків вихованців та директора КЗ «Добровеличківське НВО» Катерини Ковальської.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Категорія: Шкільне життя / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *