Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Перемога у онлайн-турнірі

 24 травня учні 11-А класу Онищенко Максим та Будко Анна стали переможцями онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах", що проводився Державним біотехнологічним університетом за підтримки Начальників обласних військових адміністрацій, Департаментів науки і освіти обласних державних адміністрацій України, та нагороджені дипломами ІІ ступеня. Вітаємо переможців та щиро дякуємо наставникам Калашнику Юрію Олександровичу та Трощинській Ользі Петрівні.

Турнір проводився з метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль в стабілізації економічного розвитку в умовах загострення військових дій на території України, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу.

Війна, яка триває в Україні в котре показала, що наша найбільша перевага над ворогом – у згуртованості українського суспільства. Всупереч складним умовам у заході взяли участь 1342 учасники, це учні шкіл, ліцеїв, студенти коледжів, технікумів та училищ усіх без винятку областей України, навіть тих областей, в яких ведуться бойові дії. Така кількість бажаючих взяти участь у заході всеукраїнського масштабу свідчить про незламність волі українського народу та його головної опори та надії – прогресивної та талановитої молоді!

Всі учасники турніру отримали сертифікати, а переможці, в рамках кожної секції, були нагороджені дипломами.



Категорія: Національно-патріотичне виховання / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *