Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Вітаємо з перемогою у конкурсі есе "Моя майбутня професія: планування і розвиток"
Вітаємо з перемогою у конкурсі есе "Моя майбутня професія: планування і розвиток"

  Учень 10 класу Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату Дубограй Юрій став одним з переможців конкурсу есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток», організованого ГО «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності».

  31 травня фіналісти конкурсу стали учасниками конференції  «Моя кар’єра в Україні: погляд дітей», поспілкувались з успішними людьми  та поділились своїми планами. Свої перші робочі місця дітям представляли: Л.Гриневич, Міністр освіти і науки України;  І.Жданов, Мiнiстр молоді та спорту України; Янтомас Хімстра, директор ПРООН в Україні; Ю.Курмаз, директор ПАТ «Укртелеком»; Річард Скарборо, радник Посольства Королівства Норвегії;  Ю.Кадуліна, директор з питань операційної діяльності Укрсиббанку;  Д.Шимків, заступник Глави Адміністрації Президента.

  1 червня 2016 року для 16 авторів найкращих есе конкурсу був організований День з топ-менеджером Компанії. Юрій Дубограй отримав унікальну можливість спостерігати за роботою директора ВП «Атомремонтсервіс» (відокремлений підрозділ Енергоатома, що спеціалізується на ремонтах та обслуговуванні обладнання атомних електростанцій) Віталія Шикуна. Зокрема, він побачив як відбуваються селекторні наради, прийом відвідувачів, вирішення питань поточної діяльності, обходи виробничих приміщень підрозділу. Особливим моментом було дистанційне підключення керівника Атомремонтсервісу до роботи протиаварійного штабу Енергоатома, який брав участь у протидиверсійному та протиаварійному тренуванні на Хмельницький АЕС.

  Перебування в Атомремонтсервісі справило велике враження на Юрія і дало йому новий корисний життєвий досвід, про що він розповів під час прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі в Києві, яка відбулася того ж дня за підсумками проекту.

Вітаємо з перемогою у конкурсі есе "Моя майбутня професія: планування і розвиток" 

Вітаємо з перемогою у конкурсі есе "Моя майбутня професія: планування і розвиток"

 

ЕНЕРГОАТОМ ОРГАНІЗУВАВ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ ЕСЕ «МОЯ МАЙБУТНЯ ПРОФЕСІЯ: ПЛАНУВАННЯ І РОЗВИТОК» ДЕНЬ З ТОП-МЕНЕДЖЕРОМ КОМПАНІЇ

Моя кар’єра в Україні. Враження дітей від дня, проведеного з топ-менеджерами. УКМЦ, 1.06



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *