Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
"Великоднє диво"

  Готуючись до Великодня, вихованці 3 класу виготовляли листівки у своїй улюбленій техніці «Ізонитка». Роботи отримались красиві і різноманітні, адже  діти робили їх з великим бажанням і натхненням. Своїми листівками вони порадували рідних на свято. Кращі роботи (Іщенко Ганни, Мазур Вікторії, Сакіян Аліни, Комарової Анни) потрапили на виставку декоративно-прикладного, образотворчого та кулінарного мистецтва «Великоднє диво», що влаштовують у краєзнавчому музеї уже восьмий рік поспіль.

   4 травня о 14 годині в музеї відбулося відкриття виставки. Організатори виставки (директор музею Грінченко В.М. та науковий співробітник Куделя Н.Ю.) зібрали в родинному колі всіх учасників виставки – учнів трьох райцентрівських шкіл. Представлені роботи,  виконані дітьми у різних техніках, вразили красою, барвистістю, яскравістю, своєю майстерністю. Директор подякувала дітям за участь у виставці, вручила грамоти, побажала творчих успіхів та подальшої співпраці.

   Організація таких виставок у музеї  є справжнім святом дитячої творчості. А радість творчості веде до появи впевненості в собі, до самоствердження, а в майбутньому - до вміння знайти себе у дорослому світі.

"Великоднє диво" "Великоднє диво" 



Категорія: Новини / МО вчителів початкових класів
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *