Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Тиждень знань пожежної безпеки «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди»
Тиждень знань пожежної безпеки «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди»

   З 9 по 13 листопада 2015 року у школі проходив Тиждень знань Пожежної безпеки на тему: «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди». Основними напрямком роботи класних керівників та вихователів стала популяризація знань правил пожежної безпеки, прищеплення навичок обережної поведінки в довкіллі та бережливого ставлення до свого здоров’я, життя та життя оточуючих, формування практичних навичок прогнозування небезпечних ситуацій у разі виникнення пожежі та знаходження правильних рішень щодо безпечного виходу з них.

   З цією метою у класах та групах проводилися інформаційні вісники «Статистика пожеж за 2015 рік», години спілкування «У вогняній пастці», «Правила безпечного поводження з вогнищем», «Вогонь на службі у людей» та інші.

  Протягом тижня діяла виставка літератури «Стихія підкоряється сильним», проведено лекторій для батьків «Правила поведінки у побуті».

   Вихователі 7, 8 та 9 груп провели брейн-ринг «Що робити, коли…». Вихованці початкових класів мали змогу переглянути і обговорити мультфільми «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа».

  Вчитель основ здоров’я Галіченко Т.В. разом з ученицями 8 класу Швець Анітою та Степаненко Юлією підготувала і презентувала проект «Безпечне користування газом у побуті». Вихованці 5-11 класів отримали практичні поради, що робити, коли стався витік газу, яку допомогу потерпілим потрібно надати у разі отруєння чадним газом.

  Серед вихованців 5-6 груп проходив конкурс малюнків «Вогнище – це романтично, проте дуже небезпечно!». Переможцями стали вихованці 5 групи (вихователь Бабчук В.П.)

Тиждень знань пожежної безпеки  «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди» Тиждень знань пожежної безпеки  «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди» 

  Педагог-організатор Дромашко Л.І. підготувала виступ агітбригади «Не жартуй з вогнем».

Тиждень знань пожежної безпеки  «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди»



Категорія: Новини / Безпека життєдіяльності
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *