Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Фестиваль робототехніки «Vinnytsia RoboCamp 2024»
Фестиваль робототехніки «Vinnytsia RoboCamp 2024»

20 – 21 квітня 2024 року Департаментом освіти Вінницької міської ради та КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва» було проведено відкритий фестиваль робототехніки «Vinnytsia RoboCamp 2024».
Кіровоградщину представляли вихованці Комунального закладу Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» Добровеличківської селищної ради. На фестивалі вирував справжній вир емоцій та інновацій, тут зібралися юні таланти, щоб продемонструвати свої витвори та змагатися за звання кращих. В молодші віковій категорії наш заклад представляли команди «Лего кіборги» (Попелюх Михайло, Качур Іван) та «LegoMaster» (Циртій Ярослав, Ткач Андрій) під керівництвом тренера Циртія В.І. 

Старшу вікову категорію представляли учні 8 класу Ярова Дарія, Орловська Вікторія та Козинець Ярослав  під керівництвом тренера Калашника Ю.О.

На спеціальному майданчику для дітей молодшої вікової групи вирувала справжня буря творчості та азарту. Тут юні таланти, віком від 7 до 10 років демонстрували свої перші кроки у світі робототехніки. Юні конструктори уважно стежили за виступами своїх роботів, підбадьорюючи їх вигуками та оплесками.
В категорії «WeDo» перемогу здобула команда «LegoMaster», третє місце у цій категорії посіла команда «Лего кіборги». В категорії «РобоСумо» перемогу здобула команда «Лего кіборги». За сумою набраних балів за два дні змагань перше місце зайняла команда «LegoMaster», а команда «Лего кіборги» зайняла друге місце, за що отримали дипломи та цінні подарунки.
Учні 8-го класу в старшій віковій категорії святкували перемоги як в окремих номінаціях так і в командному заліку.
І місце в номінації «Сучасна агротехніка» виборола команда “CentrUA_1” в складі Орловської Вікторії та Ярової Дар’ї (модель роботизованого обприскувача). Роботизований комбайн Козинця Ярослава (команда “CentrUA_2” також було оцінено Дипломом І ступеня.
Робот “Drakosha” Ярової Дар’ї зайняв ІІ місце в номінації “RoboRace” (рух по чорній лінії) та ІІІ місце в номінації «РобоСумо».
Лисенко Всеволод зі своїм роботом “StormSpirit” отримав ІІ місце в номінації «Мехатроніка».
Робот “Intel” Козинця Ярослава зумів вибороти ІІІ місце в номінаціях “RoboRace” та «Мехатроніка».
Кожен робот обов’язково брав участь у всіх трьох видах змагань тріатлону. Журі оцінило загальне досягнення команди “Drakosha” Ярової Дар’ї Дипломом ІІ ступеня, а команду “Intel” Козинця Ярослава Дипломом ІІІ ступеня в загальнокомандному заліку старшої вікової категорії.
Дякую юним робототехнікам за продемонстровані знання, наполегливість та уміння. А батькам - за виховання та фінансову допомогу.
А також було представлено  два проекти на виставку-конкурс в номінації «Сучасна агротехніка».
Від щирого серця висловлюємо подяку організаторам, спонсорам та учасникам
фестивалю!
Діти поверталися додому в піднесеному настрої, тому що цей фестиваль став для них справжнім святом науки, творчості та людської винахідливості.



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *