Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
- 31-05-2021, 20:00
- 266
- 0
Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 28 травня у школі пройшов День Здоров’я.
Найважливіше при здоровому способі життя - це харчування. Правильне харчування! Більше фруктів і овочів, продуктів, наповнених корисними для нашого організму речовинами. Ніяких гамбургерів, коли, чіпсів та іншої гидоти.
Але як відмовитися від улюбленої їжі, навіть не найкориснішої, але коханої? Це як будь-яка шкідлива звичка, розумієш, що шкідливо, але відмовитися не можеш. Іноді можна побалувати свій шлунок, але без фанатизму.
Одним із етапів Дня Здоров'я був конкурс по приготуванню страв.
В номінації "Страва для гурманів" перемогу здобули учні 6-Б класу з запеченою рибою. В номінації "Літо в тарілці" перемогли вітамінні салати учнів 5-х класів. В номінації "Українські традиції" перемогу здобули учні 8-Б класу з українськими варениками. В номінації "Страва народів світу" кращими були учні 7-Б та 10-Б класу, які презентували плов. Найкращу презентацію підготували учні 6-А класу, де представили більше десятка страв. В номінації "Найкреативніший захист" перемогли учні 8-А класу, за креативне оформлення шашлику. Найактуальнішу тематику цього дня мала страва 9-А класу "Мрія школяра", яка символізувала "шкільний дзвоник". Найкраще музичне оформлення мали презентації страв 7-А та 9-Б класів. В номінації "Здорове харчування" перемогу здобули учні 10-А класу, які підготували цікаву та корисну інформацію про кожен інградієнт, що входив до їхньої печеної картоплі з салом та зеленню.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.