Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » День здоров'я в нашійшколі
День здоров'я в нашійшколі

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 28 травня у школі пройшов День Здоров’я.

Найважливіше при здоровому способі життя - це харчування. Правильне харчування! Більше фруктів і овочів, продуктів, наповнених корисними для нашого організму речовинами. Ніяких гамбургерів, коли, чіпсів та іншої гидоти.

Але як відмовитися від улюбленої їжі, навіть не найкориснішої, але коханої? Це як будь-яка шкідлива звичка, розумієш, що шкідливо, але відмовитися не можеш. Іноді можна побалувати свій шлунок, але без фанатизму.

Одним із етапів Дня Здоров'я був конкурс  по приготуванню страв.

В номінації "Страва для гурманів" перемогу здобули учні 6-Б класу з запеченою рибою.  В номінації "Літо в тарілці" перемогли вітамінні салати  учнів 5-х класів. В номінації "Українські традиції" перемогу здобули  учні 8-Б класу з українськими варениками. В номінації "Страва народів світу" кращими були учні 7-Б та 10-Б класу, які презентували плов. Найкращу презентацію підготували учні 6-А класу, де представили більше десятка страв. В номінації "Найкреативніший захист" перемогли учні 8-А класу, за креативне оформлення шашлику. Найактуальнішу тематику цього дня мала страва 9-А класу "Мрія школяра", яка символізувала "шкільний дзвоник". Найкраще музичне оформлення мали презентації страв 7-А та 9-Б класів. В номінації "Здорове харчування" перемогу здобули учні 10-А класу, які підготували цікаву та корисну інформацію про кожен інградієнт, що входив до їхньої печеної картоплі з салом та зеленню.

         



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *