Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Участь у міні-EdCamp Khmeljove

13 квітня 2019 року Виштикайло Ірина Василівна із учнями Степаненко Юлією та Тупчієнко Святославом відвідали регіональну (не)конференцію для шкільних педагогів, спеціальний міні-EdCamp Khmeljove у с. Хмельове Маловисківського району Кіровоградської області.

На індійському цьогорічному EdCamp прозвучала фраза: «Не ми повинні учити дітей, а діти повинні учити нас.» Тож тема (не)конференції «5 кроків до свідомого вибори професії» була не просто присвячена дітям. Саме діти стали активними учасниками і спікерами. Із переліченого списку спікерів було важко вибрати. Можна було подискутувати з учнями та відвідати майстер-класи по вибору професії, педагоги провели професійно-зорієнтовані уроки, що розвивають навички 21 століття, потім усі бажаючі могли відвідати будь-яку з 12 локацій з і спробувати себе в тій чи іншій професії. Сподобалась авторська програма Наталії Нечаєвої «Кольорові нотки» - давайте грати на Boomwhackers та музично-театральна вистава за мотивами п'єси Григорія Квітки-Основ'яненка «Сватання на Гончарівці».

Вразила дружня та невимушена атмосфера. Було цікаво та весело. EdCamp ламає стереотипи, надихає рухатись далі по життю дітей і дорослих.

 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *