Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Свято-зустріч з майбутніми першокласниками та їх батьками.
Свято-зустріч з майбутніми першокласниками та їх батьками.

Кожен учитель з великим нетерпінням і тривогою завжди чекає на своїх майбутніх вихованців. Хто прийде до нього знову у клас, як сприйматимуть його, як вчитимуться, чи стане для дітей школа другим домом? Цікаво, які вони - майбутні першокласники? А ще більше нетерпіння у тих, хто за дверима. З приходом дитини до школи розпочинається новий етап у її житті. З малюка, якого всі опікують, вона повинна  стати самостійним школярем з новими обов’язками  в новому оточенні.

 У дитини треба формувати позитивне ставлення до школи, дуже корисно провести знайомство з майбутніми першокласниками ще задовго до початку навчального року. Тому 25 травня в комунальному закладі проведено свято-зустріч з майбутніми першокласниками та їх батьками. Це дало змогу не тільки познайомитися з дітьми, а і малюкам відчути, що вони вже мають йти до школи. Провена ця зустріч не як перевірка знань дітей, а як веселе свято. 

Малюки та їх батьки відвідали невеликий концерт, підготовлений вчителями та учнями початкової школи. Поки батьків знайомили з науково-педагогічним проектом "Інтелект України", за яким будуть навчатися майбутні першокласники,   діти відвідали майстер-класи з хореографії, малювання, англійської мови та інші. 

 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *