Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Тиждень миру

З 18 по 22 вересня в закладі проходив Тиждень Миру.  Протягом тижня проходили такі заходи: 19 вересня вихованці 5-9 груп  виготовили з паперу «Голубів миру», яких   21 вересня  у Всесвітній день миру, було подаровано  зустрічним перехожим.

Тиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень миру

20 вересня відбувся малювальний флеш-моб «Мир потрібен як життя». Учні 4-11 класів  малювали свій малюнок про мир на десятиметровій стрічці, вкладаючи в  нього всю теплоту свого серця та бажання мирного неба над Україною.

Тиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень миру

21  вересня, за традицією, проходив конкурс квітів та композицій з плодів, присвячений Дню миру. Кожен клас, від 1  по 11, представили свої композиції пов’язані з Україною, війною, миром та захистили їх  у формі віршів і пісень.

Тиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень мируТиждень миру

    Цього тижня учнівським парламентом випущено шкільну газету «Цей день в історії…», в якій учні розповіли про  Всесвітній день миру, чому ми святкуємо цю дату і звідки походить це свято. Також цього тижня відбулося засідання учнівського парламенту, на якому розподілили учнів 9-11 класів на День самоврядування та запропонували провести 5 жовтня гумористичну програму «Ліга сміху».



Категорія: Новини / Національно-патріотичне виховання
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *