Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Благодійний ярмарок «Скринька радості»
Благодійний ярмарок «Скринька радості»

13 лютого 2017 року в Добровеличківській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів пройшов Благодійний ярмарок «Скринька радості».

     Вихованці, батьки виготовили смачну випічку, кондитерські вироби, гарні поробки власними руками. Все це можна було придбати на благодійному аукціоні «Скринька радості» і зробити внесок у справу придбання ліків та іграшок для маленьких пацієнтів обласної онкологічної лікарні. Участь в акції за традицією взяли всі класні колективи. Вихованці школи-інтернату разом з вирученими коштами, а це 3500 гривень, передають хворим діткам підтримку і тепло своїх сердець. Адже без позитивних емоцій отримати гарний результат від лікування не можливо.

Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»Благодійний ярмарок «Скринька радості»



Категорія: Новини / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *