Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Районний семінар-практикум учителів математики

09 січня 2019 року на базі КЗ «Добровеличківське НВО» відбувся семінар-практикум учителів математики на тему «Науково-методичний супровід підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з математики» (організатори Калашник О.А., Коваленко Н.М.).

Мета проведення: обговорення актуальних проблем підвищення якості математичної освіти, поширення досвіду організації та проведення тестування, забезпечення методичного супроводу підготовки вчителя та учня до ЗНО та ДПА, з’ясувати проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Методист КУ «Добровеличківський методичний центр педагогічної майстерності» Тущенко В.І ознайомила присутніх з результатами участі випускників навчальних закладів Добровеличківського району у зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року з математики та наголосила на актуальності питань, винесених на опрацювання.

Учасники семінару зробили порівняльний аналіз програм зовнішнього незалежного оцінювання з математики на 2019 р. (наказ МОН від 03.02.2016 р. №77) та діючої з 2020 року (наказ МОН від 26.06.18 Р. №696), опрацювали Загальну характеристику сертифікаційної роботи та Критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю сертифікаційної роботи з математики ЗНО 2019 року, ознайомилися з Інтернет-ресурсами для підготовки до ЗНО.

Колеги поділилися досвідом щодо підготовки до ЗНО, системи повторення вивченого матеріалу на уроках математики, дидактичними матеріалами для проведення тематичного та комбінованого тестування.

Практичний модуль семінару, складався із виконання тестових завдань у форматі ЗНО та опрацювання методичних рекомендацій щодо системи підготовки учнів до ЗНО з математики.

   



Категорія: МО вчителів природничо-математичного циклу / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *