Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Флешмоб «Читаємо Сухомлинського»

У рамках обласної програми підготовки до 100-річного ювілею від дня народження видатного педагога-земляка КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» проводить Обласний педагогічний марафон «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського»  (офіційний хештег – #Сухомлинському100).
Доповнюючи та урізноманітнюючи зміст Марафону, науково-методична лабораторія виховної роботи і формування культури здоров’я нашого інституту ініціює проведення флешмобу «Читаємо Сухомлинського». 

Вихованці 1-4 класів та їх наставники активно долучилися до участі у флешмобі. 
Учні 1 класу (класовод Чоботар Т.Ю.) читали та інсценізували оповідання "Покинуте кошеня", яке навчає дітей любити, оберігати та захищати безпритульних тварин, виховує в них співчуття та милосердя.
Вихованці 1 групи разом із вихователем Мамедовою Е. Х.  читають та обговорюють казки і оповідання В. Сухомлинського. Під час прогулянки серед природи вони прочитали оповідання "Чому опадає листя з дерев?". Цим  оповіданням В. Сухомлинський зацікавив і викликав допитливість, спостережливість до таємниць в природі.
Під час бібліотечної години в 2 класі (вчитель Чередник О.В.) учні прочитали оповідання "Яке щастя!". Цим твором В. Сухомлинський навчає дітей, що таке справжнє щастя та в кожного воно своє.

Вихованці 2 групи із вихователем  Нікозенко І. В. під час  проведення години спілкування «Чемним треба бути всюди» здійснили  екскурсію в таємничу країну ввічливості «Скажи людині: «Доброго дня» за оповіданням видатного педагога-мислителя В.О.Сухомлинського, який вчить  доброті, чуйності, ввічливості та людським цінностям.

Вихованці 3 класу (вчитель Щербова Н. М.) на виховній годині обговорювали  оповідання "Найгарніша мама". Цим твором В. Сухомлинський вчить любити і поважати своїх батьків та з гордістю розповідати про них - найкращих і найрідніших у світі.
Гордієнко О. О. на відкритому уроці з літературного читання разом з учнями 4 класу читали оповідання "Восени пахне яблуками", який вчить дітей бачити красу навколишнього світу та спостерігати за мешканцями саду, шанобливо ставитися до природи.

 



Категорія: МО вчителів початкових класів / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *