Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Змагання з робототехніки Dnepr Robo Battle
  • 26-03-2018, 11:27
  • 850
  • 0

    24 березня в місті Дніпро, за ініціативи Skills Room, пройшли змагання з робототехніки Dnepr Robo Battle. У програмі змагання було запропоновано дисципліни: #RoboSumo (автономна битва на рингу), #LineRace (гонка по лінії), # Wedo2 (їжа має значення, завдання по WRO 2018) і # RoboSumoControlled (пілотовані бої роботів на рингу). Учасники виступали в таких класах роботів: #Lego (роботи з конструктора Mindstroms або Wedo) або #CraftRobots (саморобні конструкції).

    Вихованці КЗ «Добровеличківське НВО» взяли активну участь в змаганнях. Було сконструйовано та запрограмовано п’ять роботів на базі конструкторів Lego Mindstroms, що дало можливість перевірити свої конструкторські навики учням 7 класу Андрію Найді, Максиму Онищенку, Владиславу Костенко, Саакяну Іллі та учню 9 класу Дерев’янку Сергію (керівник Калашник Ю.О.)

    За результатами змагань серед 12 роботів-сумо сильнішим серед запрограмованих роботів виявився робот Дерев’янка Сергія, який зайняв І місце. Робот Максима Онищенка – ІІІ місце. Серед керованих роботів-сумо робот Дерев’янка Сергія виборов ІІ місце.

    Горді відзначити, що у змаганнях такого рівня вперше прийняли участь юні програмісти-конструктори гуртка робототехніки «Адреналін», який розпочав свою роботу у листопаді 2017 року на базі початкових класів КЗ «Добровеличківське НВО» (керівник Циртій В.І.). Та не зважаючи на вельми юний вік на початок шляху, діти зробили гучну заявку на досягнення успіху. Призові місця зі своїми роботами на базі конструктора Lego Wedo 2.0 отримали Гордус Максим (І місце), Шурдук Ян (І місце), Тупчієнко Станіслав (І місце) в номінації  «Їжа має значення» та Шевченко Данііл - ІІ місце в номінації сумо.

    Вдвічі приємно, що заняття в секціях стало сімейним захопленням. Батьки не лише цікавляться вподобаннями та інтересами своїх дітей, а і приймають активну участь у роботі гуртків. Хочеться від щирого серця подякувати прекрасному батьку, талановитому комп’ютерщику і щирій людині Гордусу Дмитру за консультацію та дієву допомогу в підготовці до змагань.

   




Категорія: Конкурси для дітей / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *