Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» Про районний семінар-практикум вчителів економіки
Про районний семінар-практикум вчителів економіки

2 лютого 2018 року на базі навчально-виховного об’єднання відбувся районний семінар-практикум вчителів економіки на тему «Використання методу проектів при викладанні економіки“

Учителем економіки Устюжаніною О.В. був проведений відкритий урок в 11 класі на тему «Зв'язки підприємця з банками, страховими компаніями, іншими фінансово-кредитними установами», де учні познайомилися з пропозиціями банків, страхових компаній, лізингових установ, підготували цікаві повідомлення про страхові компанії, що працюють в Добровеличківці.

Також учні 11 класу презентували роботу над проектами бізнес-планів «Я майбутній підприємець», де представли проекти створення туристичного маршруту по Добровеличкіщині, створення кафе української традиційної кухні та антикафе. В проектах затронули соціальні та економічні проблеми району.

Методист РМК Тущенко В.І. проаналізувала участь закладів освіти району у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

Учитель економіки Добровеличківської ЗШ  І-ІІІ ст №1 Степанова Л.В. ознайомила учасників семінару з особливостями розвитку економіки  в ОАЕ.

 

 



Категорія: ---
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *