Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Звіт про Тиждень математики

З 11 по 15 березня у школі проходив Тиждень математики, мета якого  - пробудження в учнів інтересу до математики, підвищення математичної культури школярів, розвиток їх мислення та математичних здібностей, набування учнями організаторських навичок, ініціативності, самостійності тощо.

 11 березня учні 10 та 11 класів взяли участь у математичній грі «Тригонометричний серпантин», під час якої повторили основні знання з теми, здійснивши екскурс курсом математики з 5 по 10 клас.  Перемогу у математичних змаганнях здобула команда 10 класу.

 

12 березня учні 6-8 класів стали учасниками «Математичної каруселі», метою якої було опрацювання задач конкурсу «Кенгуру» та підготовка до «Кенгуру – 2019». Найбільшу кількість балів набрала команда у складі Тимошенка М. (8 клас), Тарадай К. (8 клас), Абрабаєва М. (7 кл.), Онищенка М. (8 кл.) , Сауся Я. (6 кл.), Григоренко А. (6 кл.)

 

Учні 9 класу підготували розповідь про історію календаря, з якою ознайомили учнів 6-тих класів 13 березня. Діти узнали про види календарів, становлення сучасного календаря та виконали низку цікавих тематичних завдань.

 

У четвер всі уроки математики у школі починалися з перегляду відео про число Пі, чий день відзначається саме 14 березня. А після уроків більше 30 учнів 6-11 класів відстоювали право назватися «Розумнішим за шестикласника». У трійку фіналістів ввійшли Слободенюк Вікторія (11 клас), Абрабаєв Максим (7 клас) та Вінярський Назар (6 клас). Переможцем стала Слободенюк Віка.  



Категорія: МО вчителів природничо-математичного циклу / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *