Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

 З 3 по 7 грудня  2018 року у  закладі  проходив тиждень англійської мови.З 3 по 7 грудня  2018 року у  закладі  проходив тиждень англійської мови.

В понеділок 3.12.2018 відбулося відкриття тижня. Учні читали комікси, знайомилися з лайфхаками по вивченню англійської.

Як відомо, одним із секретів вивчення іноземної мови є «інтерес». Людина краще запам?ятовує те, що їй цікаво. Це стосується і англійської. Учні 5-11 класів долучилися до мотиваційного флешмобу і протягом тижня писали свої інтереси на плакаті. В четвер 6 грудня 2018 року було створена «хмара слів». Виявилося, що найбільше учням подобається танцювати, співати, малювати, грати в футбол, музика, подорожі і перегляд мультфільмів. 

У вівторок 04.12.18 на перервах учні поринули у відео-екскурс по британським містам. Походили вуличками Лондона (столиці об?єднаного королівства), університетського містечка Кембріджа, футбольної столиці Ліверпуля та батьківщини Шекспіра Стратфорта-на-Ейвоні.

У середу 05.12.18 для вихованців старшої школи були організовані «Музичні перерви». Учні слухали англомовні хіти, що займають найвищі позиції в музичних чартах та звучали на Євробаченні.

 

У середу  5.12.2018 учні 8-А і 8-Б класу виготовили сторінки лепбуку на тему “Holidays”. Темою 8-А класу було St. Nicholas Day. A 8-Б клас обрав May Day. Будко Анна, Волошина Олена , Тимошенко Лілія (8-А) та Репетир Владислав, Ловіцька Діана, Тарадай Крістіна (8-Б) створили маленькі  святкові шедеври. Дякую!

 

В четвер 6 грудня 2018 року в рамках тижня англійської мови відбулася інтелектуальна гра «Даугавпілс» між командами учнів 10 та 11 класів КЗ «Добровеличківського НВО». Метою гри було позмагатися, перевірити свій рівень англійської  і розважитись.  Команду 10 класу представили Поліщук Ксенія, Войцехівська Богдана, Довгаль Вадим, Пономаренко Дарина, Злочевська Дар?я. За 11 клас змагалися Швець Аніта, Пономаренко Владислав, Тупчієнко Святослав, Слободенюк Вікторія та Репетир Владислав.

Учні розгадували шаради, ребуси, загадки, співали пісні, пригадали улюблені іноземні мультфільми та підбирали демотиваційні слогани. За результатами 6 турів перемогу здобула команда 11 класу. Вітаємо переможців! J

 

В п?ятницю 7 грудня 2018 року для учнів 6-9 класів філії Дружелюбівського НВК було проведено засідання кіноклубу «Екстра». Учні ознайомилися з особливостями вивчення іноземної мови по фільмам, розповіли про свої улюблені кінокартини, дивилися трейлери сучасних фільмів, переглянули епізод комедії «Друзі». І весело провели час!



Категорія: ---
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *