Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » День цивільного захисту
День цивільного захисту

  24 травня 2017 року в школі проведено День цивільного захисту. День розпочався тематичною лінійкою, на якій заступник з навчальної роботи Пасхал Г.П.  ознайомила присутніх з планом проведення заходів у цей день. Учні 9 класу Степаненко Юлія та Тупчієнко Святослав підготували презентацію про найбільші вогняні катастрофами в Україні за останнє десятиліття.

  В 5-11 класах класними керівниками проведені уроки цивільного захисту. Вихованці підготували стіннівки на тему "Захист людини в надзвичайних ситуаціях". Учнями 10 та 11 класу проведена комплексна естафета з виконанням нормативів з ЦЗ. Та найбільше вихованцям сподобалося показове розгортання та тушіння імітованої пожежі рятувальниками ДСНС. Учні мали змогу прийняти участь в конкурсах на вдягання пожежного костюма та протигаза.

День цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захистуДень цивільного захисту



Категорія: Новини / Безпека життєдіяльності
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *