Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Майстер-клас по створенню роботів в м.Новоукраїнка
Майстер-клас по створенню роботів в м.Новоукраїнка

28 березня 2019 р. на запрошення Новоукраїнського міського методичного об’єднання вчителів інформатики керівник гуртка «Основи   робототехніки та  комп’ютерного моделювання» КЗ "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді” Калашник Юрій Олександрович з вихованцями КЗ «Добровеличківське НВО» провели знайомство та майстер-клас по створенню роботів на основі конструктора LEGO Mindstorms EV3.

Зустріч пройшла на базі Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6. Діти з різних навчальних закладів м. Новоукраїнки мали змогу ознайомитися з конструктором, попрацювати з роботом ГіроБой, повболівати на показових змаганнях роботів – сумо, покерувати роботом через мобільний додаток, скласти робота з ультразвуковим датчиком.

Члени міського методичного об’єднання вчителів інформатики ознайомилися з повідомленням на тему «Освітня робототехніка як засіб розвитку здібностей до наукової та творчої діяльності», особливостями використанням робототехніки в навчальному процесі та досягненнями вихованців КЗ «Добровеличківське НВО».

 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *