Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » ІТ-фестиваль 4.0 в Льотній академії Національного авіаційного університету (м.Кропивницький)
ІТ-фестиваль 4.0 в Льотній академії Національного авіаційного університету (м.Кропивницький)
  • 13-04-2018, 08:50
  • 568
  • 0

   Вже традиційно, 12 квітня в Льотній академії Національного авіаційного університету (м.Кропивницький) відзначали Всесвітній день авіації та космонавтики.

   В рамках святкування було проведено  семінар з освітньої робототехніки для вчителів міста та області. Методист компанії "Інноваційні освітні рішення" Анатолій Василюк (Anatoliy Vasyliuk) ознайомив присутніх з перспективою використання робототехніки в освітньому процесі та презентував власний курс «Шкільна робототехніка».

  Бажаючі відвідали майстер-клас з керування дронами від курсантів Льотної академії та змагання з РобоСлалому (гонки запрограмованих роботів вдовж чорної лінії). В змаганнях взяло участь 15 роботів LEGO Mindstorms EV3 з м. Кропивницького та районів області. Цікавинкою змагань від організаторів стали макети трапу, які роботи повинні були доставити у вказане місце.

   КЗ «Добровеличківське НВО» було представлено вихованцями гуртка робототехніки «Адреналін» (керіник Циртій Віталій Іванович) та учнями 7-х класів, які вивчають «Шкільний курс робототехніки» (вчитель Калашник Юрій Олександрович). За результатами змагань команда «Адреналін» виборола І місце (Мазур Уляна та Коверга Артем) і отримала три міні-дрони. Робот Репетира Владислава (програвши всього 2,5 секунди) зайняв 4 місце, а Назаренко Леонід посів 11 місце.

   Організаторами фестивалю було організовано ще ряд пізнавальних та розважальних конкурсів, екскурсій,  частування морозивом та фірмовим печивом. Дякуємо керівництву Льотної академії за організацію такого науково-технічного дійства….

   І до наступного фестивалю!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Категорія: Конкурси для дітей / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *