Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Майстер-класи з робототехніки в м.Помічна
Майстер-класи з робототехніки в м.Помічна
  • 18-06-2019, 15:34
  • 445
  • 0

18 червня спортивний зал Помічнянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №3 перетворився на арену роботів. На запрошення директора навчального закладу Баранова О.І. до вихованців пришкільного оздоровчого табору завітали навчальні роботи LEGO, створені учасниками гуртка «Основи робототехніки та комп’ютерного моделювання» КЗ «Добровеличківське НВО» (керівник гуртка Калашник Ю.О.).

А 19 червня на базі Помічнянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №3 пройшло заняття  #STREAMCampPomichna2019. На запрошення організаторки першого в Помічній STREAM табору, вчительки інформатики Помічнянської ЗШ №1 Трибко Олені Борисівни, до табору завітали навчальні роботи LEGO, створені учасниками гуртка «Основи робототехніки та комп’ютерного моделювання» КЗ «Добровеличківське НВО».

Помічнянські школярі не тільки ознайомилися з конструктором LEGO Mindstorms EV3, позмагалися у керуванні роботом «Гонщик по лінії», спостерігали за виконанням завдання «Човниковий біг» та можливостями робота «ГіроБой», а й створили свого першого робота «Офіціанта». А допомагали їм Мазур Уляна, Саусь Ян, Вінярський Назар та Кушнарьов Костянтин, учні 6 класів НВО.

Також відбулося знайомство із середовищем програмування робота, програмними засобами для керування роботом через смартфон та особливостями під’єднання смартфону до робота завдяки технології Bluetooth.

Дякую  господарям (директору Баранову О.І., заступнику директора з виховної роботи Калініченко О.І., педагогічним працівникам) за чудову атмосферу спілкування та смаколики для гостей. У Вас чудові та допитливі вихованці!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *