Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Тиждень козацької слави
Тиждень козацької слави

   14 жовтня в День захисника України та День козацтва заступником директора з виховної роботи Мельниченко О.Д. було проведено лінійку пам’яті  героям-захисникам, нашим землякам Рябому Дмитру, Бабану Віталію, Гаркавенку Віктору, Азарову Олександру, які загинули  в зоні антитерористичної операції. Вихованці школи поклали квіти до меморіальної дошки біля школи та на могилі Рябого Діми на місцевому цвинтарі.

  Учнівським парламентом напередодні свята було оформлено Галерею героїв Добровеличківщини, в якій вони розмістили фото загиблих воїнів-земляків, щоб кожен пам’ятав, що вони віддали життя за нас, за наше майбутнє, майбутнє України.

Тиждень козацької слави 

     Учнівським парламентом та волонтерським загоном «Поклик» (кер.Дромашко Л.І., Коваленко Н.М.) продовжено естафету  добрих справ: 14 жовтня в День захисника України діти відвідали маму загиблого героя Добровеличківки Рябого Дмитра. 

Тиждень козацької слави 

   В рамках Тижня 15 жовтня педагогом-організатором Дромашко Л.І. та вчителем фізкультури Павленком О.О. було проведено військово-спортивний конкурс «Вітчизні служити солдатом» між учнями 5 класу (команда «Козачки») та 6 класу (команда «Булава»).

   Конкурсна програма направлена на виховання у підростаючого покоління героїзму, мужності, витривалості, наполегливості.

   За результатами 6 конкурсів: «Як козаки в футбол гуляли», «Перенеси козачку», «Стрибки у мішках» та інших, перемогу з отриманням диплому здобула команда хлопців 6 класу.

Тиждень козацької слави Тиждень козацької слави 

   16 жовтня відбулася загальношкільна лінійка «На варті незалежності», мета якої - вшанування пам’яті  воїнів, загиблих в зоні АТО, та захисників, які мужньо стоять на кордонах нашої країни, захищаючи від агресора. Агітбригада розповіла про нововведене свято, яке ми почали святкувати з цього року – День захисника України та провели невелику козацьку вікторину.

Тиждень козацької слави 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *